O problema cu confirmarile :| daca se poate un pic de ajutor

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ScaRba
Utilizator înregistrat

O problema cu confirmarile :| daca se poate un pic de ajutor

Mesaj de ScaRba »

Salutari Tutoror.

Am instalat si eu Phpbb3 RC7 si am cateva probleme cu el.
Folosesc Wamp v1.74 ca host pe propiul PC
Probleme:

1.La instalare am facut si conversia din forumul vechi , imi arata jos acum 1360 de useri din 1444 (in panoul de control arata 1442 ) in fine trecem peste nu prea ma intereseaza asta in mod special.

2.Cea mai grava problema se enunta astfel: L`am instalat am adaugat acel script path care il cere in cazul meu este /forum , toate bune si frumoase pana sa doresc sa dau resincronizare la forumuri sa scot useri din grupurile de moderatori administratori etc, adica exact cele care imi cer confirmare .

De exemplu cand apare asta: (la toate imi face asa)

Cod: Selectaţi tot

Confirm
Are you sure you wish to reset the most users ever online counter?
Dau Yes
si logic acesta sa spune ca este linkul ! si ceva de genul trebuie sami rezulte.

http://www.hell-zone.ro/forum/adm/index.php?sid=24y646yy3ryhregy39t6934349t 
(ps ce este dupa sid= e schimbat sa evit problemele de securitare)

Si aici apare marea problema :(

imi apare ceva de genul

http://www.hell-zone.ro/adm/index.php?sid=24y646yy3ryhregy39t6934349t 
Adica dispare cand dau confirmare acel script path in cazul meu /forum/

Mentionez ca daca pun forumul direct pe domeniu functioneaza fara probleme adica fara sal pun in folderul forum.

Daca aveti timp si doriti sa imi da`ti o mana de ajutor va multumesc din tot sufletul , am mai incercat odata sa instalez phpbb3 dar tot aceasi eroare ...
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Partea cu userii, este deoarece probabil acele conturi nu sunt activate. La phpbb3, sunt afisati doar userii care si-au confirmat adresa de email.
In ceea ce priveste partea cu link-ul.. asta poate sa se intample in cazul in care baza de date ai restaurat-o de undeva unde forumul era direct pe domeniu.
Verifica in ACP, acolo la path, sa fie /forum/
What I'm s'pose to write here ?
ScaRba
Utilizator înregistrat

Mesaj de ScaRba »

nici forumul vechi nu a fost pe domeniu direct tot in /forum a fost si este pus /forum

EDIT: am mai instalat acum un forum tot phpbb2 rc7 si phpbbrc 6 am incercat exact aceasi eroare eroarea a 2-a :(
ce moduri trebuie la php ? folosesc php 5 nustiu ceva care sa ma ajute sa scap de aceasta problema

EDIT2 si cautand pe google am mai gasit pe cineva cu aceasi problema ca a mea link aici http://startrekguide.com/forum/f94-phpb ... erver.html
(sper sa nu se considere reclama daca da imi cer scuze)

Si se pare a fi o problema din php PHP 5.2.4 dar de unde ? :|
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Este un bug. :wink: In RC6, RC7 este aceasta problema....asteapta un timp si se pare ca iti va merge. Dar incearca sa instalezi pe un server nu pe localhost.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”