Intrebare...

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 2.0.x, acesta este locul potrivit.
shocker
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de shocker »

Variabilele puse intre {} sunt atribuite in .php-urile corespunzatoare fisierului de template respectiv. Daca vrei sa adaugi si alte variabile o faci din .php
Eu unul mi-am customizat singur forumul, fara alte moduri. A fost nevoie evident sa setez si alte variabile de template, si.. cum ziceam, doar din PHP-uri se face asta
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

si cine crezi ca ar sta sa gaseasca variabilele alea din fisierele php corespunzatoare celor din template ? cand ar putea mai simplu sa se uite in subsilver.. normal ca poti sa mai faci si alte functii scripturi etc ca sa afisezi si alte variabile dar totusi e mai simplu daca vrei doar chestiile basic sa te uiti in alt template.... era vorba de un template nu de customizarea forumului :)
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

bilo182 scrie:si cine crezi ca ar sta sa gaseasca variabilele alea din fisierele php corespunzatoare celor din template ? cand ar putea mai simplu sa se uite in subsilver
Eu am raspuns la intrebarea celui care a creat topicul:
GrafsS scrie:cum se face un template? de la 0 pentru phpBB2?
:)
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

bilo182 ce intelegi tu prin a face ceva de la 0 ? pentru tine a face de la 0 inseamna sa copii ce au facut altii sau sa faci tu totul ?
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Tovarashii scrie:bilo182 ce intelegi tu prin a face ceva de la 0 ? pentru tine a face de la 0 inseamna sa copii ce au facut altii sau sa faci tu totul ?
Ori ca, copii tu acele variabile, ori ca le scrii din memorie e cam acelasi lucru :)
Comunitatea What's Funny
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

Daca la tine a copia de la unu ce a facut inseamna ca ai facut tu de la 0 atunci nu mai am ce sa spun despre ala care, chiar a facut acel lucru de la 0 incepand de la a gandi modul in care ar trebui sa iasa acel lucru si pana la final ... dar nah .... adica eu daca i-au si fac o copie xerox la o pagina este exact ca si cum as fi scriis`o chiar eu nu ? sau uite alt exemplu .... daca tu faci o tema iar eu copii ce ai facut tu si schimb culoarea si adaug 2-3 cuvinte de la mine nu inseamna ca am facut si eu o tema de la 0, scuza`ma dar.... nu prea le ai cu intelesul termenului 0.

A face tu de la 0 este una si a copia tu de la altu ce a facut si modificand culoarea, adaugand sau sterge un cuvant este cu totul altvceva... !!!
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

totusi.. sunt foarte curios cine sta sa deduca variabilele alea.. :) nici cei de la extremepixels nu cred ca stau ore ca sa scoata fiecare variabila .. tu nu te gandesti la o chestie practica.. te gandesti doar ca, copiezi niste variabile care ori ca le iei din subsilver ori ca stai sa le scoti din fisierele alea php e acelasi lucru.. e doar o diferenta de timp.. daca e sa o luam asa ar trebui sa modificam tot phpbb-ul sau de ce nu .. sa il facem noi de la 0 cum zici tu .. ca sa fim siguri ca nu am copiat pe nimeni.. parca ati avea un hol lung in fata si vedeti doar capatul.. nu si usile din el
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

Pai, nu trebuie neaparat sa le deduci pe cele existente, daca tu iti faci un template de la 0 il faci in felul tau, structurat diferit, cu alte variabile, daca nu, faci doar o alta copie de template care e colorata diferit.

In fine, e lunga povestea asta, mai bine o lasam balta :))
Închis

Înapoi la “2.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”