Buna,
In primul rand scuze daca exista pe undeva aceasta intrebare. Am dat cautare dar nu am gasit-o.
Banuiala mea e ca trebuie sa modific in usercp_register.php. Dar nu stiu exact cum anume (si nu vreau sa stric ceva). Vreau sa scot mare parte din campurile si intrebarile optionale.
Mai trebuie modificat si pe altundeva?
merci,
Dani
Cum pot sa scot campuri din formularul de inregistrare?
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Şterge doar din templates\numeStil\profile_add_body.tpl; poţi şterge tot PREFERENCES-ul.
Cod: Selectaţi tot
<tr>
<th class="thSides" colspan="2" height="25" valign="middle">{L_PREFERENCES}</th>
</tr>
<tr>
…………………
<input type="text" name="dateformat" value="{DATE_FORMAT}" maxlength="14" class="post" size="20" />
</td>
</tr>
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Atunci şterge din acelaşi fişier {LOCATION} şi {OCCUPATION}
Pentru a scoate alte câmpuri din profil urmăreşte tagurile din fişierul profile_add_body.tpl de exemplu:
şi ai scos definitiv {INTERESTS} din profil, pentru celalalte MODificari urmează acest exemplu.
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">{L_LOCATION}:</span></td>
……..
<input type="text" class="post"style="width: 200px" name="occupation" size="25" maxlength="100" value="{OCCUPATION}" />
</td>
</tr>
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">{L_INTERESTS}:</span></td>
<td class="row2">
<input type="text" class="post"style="width: 200px" name="interests" size="35" maxlength="150" value="{INTERESTS}" />
</td>
</tr>