deci.. presupun ca intrebarea mea este prea grea pentru voi.. oricum dupa cum observ phpbb.ro e mai activ in partea de reclama si diverse (adica un fel de mahala) decat in forumul de suport..
pana la urma am scos warning-ul din sql..
hf
Hai ca te ajut eu sa intelegi mai bine ideea de warning in phpbb3. Un warning nu poate fi sters in phpBB3 dupa ce acesta a fost "oferit" unui utilizator. Respectivul warning va expira dupa o anumita perioada de timp.
In caza ca te intrebi cum setezi perioada, mergi la ACP -> Board settings, iar aici citeste cu atentie sextiunea "Warnings" (Warning duration:
Number of days that will elapse before the warning will automatically expire from a user’s record.)
Sper sa iti fi fost folositoare aceasta explicatie.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Stiam ca e pe un timp si ca se poate seta timpul, insa nu eram sigur daca se poate scoate sau nu.. Cred ca ar fi buna aceasta optiune de a scoate warning-ul .. asa ca o sa-i contactez pe cei de la phpbb.com
thq puteti inchide deci
daca nu ma insel e undeva prefixul (phpbb_) urmat de warnings (phpbb_warnings) si vei vedea acolo mai exact.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.