Cum pot sa ?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
clark
Nou venit

Cum pot sa ?

Mesaj de clark »

salut , e prima oara cand fac un forum... mama descurcat cat de cat , dar as vrea sa stiu cum pun si eu o poza in partea de sus a forumului .... scrie acolo la configurare generala ?? multumesc...
razvaneluu
Utilizator înregistrat

Mesaj de razvaneluu »

poi depinde ... daca e de la myforum cu codul ... url .. daca nu din forum/templates/TemplateulTau/overall_header.php ... park .. php e . . nu ?
clark
Nou venit

Mesaj de clark »

HTML/JavaScript Header
Acest cod HTML apare in headerul paginii (partea de sus a forumului).
Atentie! Daca bagati coduri html gresite, este posibil ca o parte din forum sa nu mai fie functionala. Daca nu va mai apare Panoul Administratorului, trebuie sa va autentificati pe adresa http://300NE.myforum.ro/login2.php si sa stergeti codurile gresite.

uite asta scrie acolo , si vreau sa pun o poza....
TCata
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de TCata »

Poftim aici codul . Vezi ca trebuie sa faci ceva modificari unde am scris eu cu rosu .

<!-------------------------------------------------------------->
<script>
var objDoc = document.getElementsByTagName('img')
var i
var newImage = 'Aici puneti link-ul imagini care doriti sa apara in locul imagini originale de la template'

for (i=0; i<objDoc.length; i++) {
if (objDoc.src.match(/Aici puneti denumirea imagini de la template-ul vostru/)){
objDoc.src = newImage;
objDoc.width = aici puneti lungimea in pixeli pe care doriti sa o aiba imaginea;
objDoc.height = aici puneti latimea in pixeli pe care doriti sa o aiba imaginea;
}
}
</script>
Acelasi eu .
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”