GrFIK - Design your ideas (Forum Grafica - engleza)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
"si tu le-ai copiat stai linistit"
haha ? Arata-mi tu de unde le-am copiat.
La inceput, cand eram boti, am facut mai mult un forum general. Apoi l-am personalizat.
Arata-mi un forum deschis inainte lu` grafiks, care sa aiba categoriile exact cum le avem noi si ...tac. De ce-am zis exact ? Pentru ca EXACT le-ai copiat tu.
Si nici concursul "CGFS" nu stiu daca mai e pe undeva, ca noi ni l-am facut. Nu ma laud ca sunt cine stie ce idei astea, la care poate nu s-a mai gandit nimeni, dar tu ai zis ca am copiat, ceea ce nu am facut.
haha ? Arata-mi tu de unde le-am copiat.
La inceput, cand eram boti, am facut mai mult un forum general. Apoi l-am personalizat.
Arata-mi un forum deschis inainte lu` grafiks, care sa aiba categoriile exact cum le avem noi si ...tac. De ce-am zis exact ? Pentru ca EXACT le-ai copiat tu.
Si nici concursul "CGFS" nu stiu daca mai e pe undeva, ca noi ni l-am facut. Nu ma laud ca sunt cine stie ce idei astea, la care poate nu s-a mai gandit nimeni, dar tu ai zis ca am copiat, ceea ce nu am facut.
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
stai linistit ca nici ideea cu concursurile nu e a ta. exista pe sute de forumuri.C. scrie:Si nici concursul "CGFS" nu stiu daca mai e pe undeva, ca noi ni l-am facut. Nu ma laud ca sunt cine stie ce idei astea, la care poate nu s-a mai gandit nimeni, dar tu ai zis ca am copiat, ceea ce nu am facut.
si nici macar nu avem ideea asta de la tine. GrFIK este doar un cobai trimis in lume pentru a pregati terenul unui proiect mult mai mare. si ideea aceea chiar este originala. cred ca o sa fie primul site din romania cu asa ceva.
lol, evident ca nu am inventat eu termenul de 'concurs', ci doar l-am aplicat la mine, intr-un mod cat mai putin intalnit posibil.
Altfel spus, noi cand am facut acele concursuri, nu am verificat alte forum-uri cum au.
"nici macar nu avem ideea asta de la tine"
Atunci de ce sunt categoriile aranjate aproape identic ca cele de la grafiks ?
Uiti ca rizwan a specificat indirect in primul post ca ne-a copiat si doar a tradus.
later edit:
riz, da, mai e o diferenta, pe langa lipsa literei "a" si "s".
Bravo voua ca oferiti premii materiale, ma bucur pentru voi, insa nu mai ziceti ca nu ne-ati copiat, deoarece ati facut-o, fie ca a fost constient sau inconstient.
Altfel spus, noi cand am facut acele concursuri, nu am verificat alte forum-uri cum au.
"nici macar nu avem ideea asta de la tine"
Atunci de ce sunt categoriile aranjate aproape identic ca cele de la grafiks ?
Uiti ca rizwan a specificat indirect in primul post ca ne-a copiat si doar a tradus.
later edit:
riz, da, mai e o diferenta, pe langa lipsa literei "a" si "s".
Bravo voua ca oferiti premii materiale, ma bucur pentru voi, insa nu mai ziceti ca nu ne-ati copiat, deoarece ati facut-o, fie ca a fost constient sau inconstient.
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dupa cum am comentat deja pana m-a durut creierul. De laudat talentul de a transforma skin de VB in phpBB. Sincer .. e munca serioasa.
Aici insa inchei cu admiratia. Este forum de designeri. Ce parere credeti ca isi face careva care vede un skin NE-UNIC si NE-EXCLUSIV pe forumul vostru? Este superb, nu zic nu, dar schimbati macar niste culor si imagini for christ sake. Ca nu va ia mai mult de 2 ore. E pacat sa fie ca nu stiu cate altele de gen
Aici insa inchei cu admiratia. Este forum de designeri. Ce parere credeti ca isi face careva care vede un skin NE-UNIC si NE-EXCLUSIV pe forumul vostru? Este superb, nu zic nu, dar schimbati macar niste culor si imagini for christ sake. Ca nu va ia mai mult de 2 ore. E pacat sa fie ca nu stiu cate altele de gen