Registration Agreement / Domain name / Cookie session

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Mister X
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Mister X »

Mai am vreo 3 intrebari:
Cum schimb ce scrie in Registration Agreement Terms?
Conteaza ce scrie la Domain mane in General Admin - Configuration?
Cum fac sa fie "on" optiunea aia cu "Log me on automatically each visit", ce trebuie sa scriu la General Admin - Configuration - Cookie settings?
Pe Opera 7.11 nu merge acea optiune, si am impresia ca nici pe IEcplorer, asa ca trebuie sa fie ceva de la forum, nu?
La Cookie domain nu scrie nimic, la Cookie name scrie phpbb2mysql, la Cookie path scrie /, la Cookie secure e disabled si la Session length scrie 3600
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Nu avea nici o legatura cu subiectul anterior (scris de tine) ... sa incercam sa nu facem o mare varza pe aici... ca poate mai vor si altii sa fie ajutati :!:

Inca o recomandare: dupa cum scrii vad ca inca nu ai instalat fisierele de limba romana.. ar trebui sa faci si acest lucru ca poate te descurci la setari mai usor... :idea:
---------------
Mister X scrie:Cum schimb ce scrie in Registration Agreement Terms?
Vezi fisierul lang_mainp (cam pe la linia 630) corespunzator fiecarui tip de limba aflat in directorul specific (de ex. pt limba engleza - language\lang_english). Mare atentie in cazul actualizarii acestor fisiere ca o sa pierzi modificarile tale.
Mister X scrie:Conteaza ce scrie la Domain name in General Admin - Configuration?
Conteaza - bineinteles - ca altfel nu ar mai fi folosit acest camp :wink: este adresa server-ului unde se afla forumul... daca vrei sa incerci poti sa-l modifici dar ca sa intri iar in forum trebuie sa refaci modificarea manual in tabela de configurare...
Mister X scrie:Cum fac sa fie "on" optiunea aia cu "Log me on automatically each visit", ce trebuie sa scriu la General Admin - Configuration - Cookie settings?
La Cookie domain nu scrie nimic, la Cookie name scrie phpbb2mysql, la Cookie path scrie /, la Cookie secure e disabled si la Session length scrie 3600
Trebuie sa specifici Go to Administration Panel->General Admin->Configuration->Cookie settings->Cookie domain (in cazul Lycos-ului: members.lycos.co.uk)
Mister X scrie:Pe Opera 7.11 nu merge acea optiune, si am impresia ca nici pe IExplorer, asa ca trebuie sa fie ceva de la forum, nu?
Pe IE pot sa-ti spun ca merge... pe Opera nu am incercat ... problema e de la configurarea forumului asa cum am scris mai sus !

:idea: Sfat: Daca mai ai nelamuriri, scrie-ne dar mai intai consulta si ghidul de administrare phpBB (in engleza)
Mister X
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Mister X »

Bogdan, multumesc foarte mult pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit cu phpBB-ul, m-ai ajutat foarte mult intr-un moment cand nu mai stiam ce sa fac si imi venea sa arunc compu pe geam si sa uit si de net si de forum si de tot, sa ma duc sa ma impusc :D
Sper ca si altii care au aceleasi probleme sa gaseasca rezolvarea in topicurile astea doua.
Daca voi mai avea probleme (desi nu-mi doresc acest lucru) o sa mai postez :D
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Mister X scrie:Bogdan, multumesc foarte mult pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit cu phpBB-ul, m-ai ajutat foarte mult intr-un moment cand nu mai stiam ce sa fac si imi venea sa arunc compu pe geam si sa uit si de net si de forum si de tot, sa ma duc sa ma impusc :D
Sa stii ca ne bucuram sa auzim ca te-am putut ajuta si sper sa indragesti si mai mult acest forum :wink:
Mister X scrie:Daca voi mai avea probleme (desi nu-mi doresc acest lucru) o sa mai postez :D
Noi suntem aici si te asteptam; nu numai sa pui intrebari ... dar si sa-i ajuti cu raspunsuri pe altii !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”