www.tomsrv.net

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tovarashii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Tovarashii »

cui se asdreseaza acest forum ca nu am inteles nimic de pe el ... . si doar imaginile de la topicurile forum-ului.. in rest nu e nimic conturat ca sa merite vizitat acest forum, adu si tu ceva mai nou ca in rest ca al tau sunt miliarde de forum-uri.. !!!!
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
Tomysrv
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tomysrv »

MakavelY scrie:Regulamentu forum`ului meu : link

Regulamentu lui tom : link

Eu zic ca seamana izbitor de tare :?
pai ce link e ala daca nu iti merge ? nici nu ai domeniu si ai host free si zici ca ti am copiat regulamentu :lol: , mai incearca alte piese si poate o sa iti mearga
MakavelY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MakavelY »

Ai bulan , ca e picat hostu si nu e aici vorba de domeniu , ca cei care sau uitat au vazut asemanarea si oricum vad ca nu esti prea respectat pe aici sa zic asa . Laso mai moale nu esti in stare sa faci un regulament ...
Tomysrv
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tomysrv »

pai noi avem domeniu tu nici macar nu ai asha ceva , tu ai host de lx asha se vede ca nu detii tu niste banuti pt un amarat de domeniu hai bafta
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”