vai ce useri =))

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
MakavelY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MakavelY »

Nu cred ca se duce bilo in instanta pt un copil de 12-13 ani fara minte ca sukaru :lol:
SuKaRu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da

Mesaj de SuKaRu »

Nobody understand me ! Please shut a *** up !
In curand!
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

eu te inteleg, uite ce date personale ai pe efotbal ala:

Occupation:Elev
Interests:Sports & Computers
Birthday:15 Jan 1994
Zodiac: Capricorn
Chinese zodiac: Cock
PS: pe hi5 aceleasi date, deci clar este fratele tau mai mic, adica tu.

Esti cam mare, cred ca ai face bine sa ti gura aia mai inchisa pe forumuri ca stii tu cum e: "ba baieti, oricine e smacher intre patru pereti", ti se potriveste de minune.
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

MakavelY scrie:Nu cred ca se duce bilo in instanta pt un copil de 12-13 ani fara minte ca sukaru :lol:
Nici eu nu cred ca se va complica asa mult pentru (vorba ta) un copil de 12-13 ani. Si bineinteles ca si daca s-ar duce, parintii ar fi cei care ar fi trasi la raspundere ca nu si-l educa, nu el.
SuKaRu scrie:Nobody understand me !
Pana acum totul a fost foarte clar. :lol:
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

Voi nu va dati seama ca la cate amenintari dinastea am primit.. pana acu trebuia sa fiu in 100+ procese si instante.. .. daca ne-am pune toti la ce le caca mintea unora de 12-13 ani am inebuni.. el are o problema de smecherie care la varsta lui e supradezvoltata si asa zisa 'suferinta' ... io il las in pace ca-mi dau seama ca nu am ce sa discut cu un copil.. (nu ca eu as fi ala adult da...)
anyway astept decizia lui flowers .. sa mai arunce un ban incolo unu dincolo poate mai curatam si noi 'comunitatea' asta..
Criminalul-X
Utilizator înregistrat

Mesaj de Criminalul-X »

acuma la serios e penal frate =))
Top-neT
Utilizator înregistrat

Mesaj de Top-neT »

Mam apucat de citit si eu aceste posturi :) spre uimirea mea va place cearta ... aproape la toti :) asta ar trebui sa fie un site numai de programare php instalari forumuri ... iar la diverse care are descrierea "Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT" ar trebui vorbit subiecte interesante nu amenintari si altele . Din cate vad un "copchil" ameninta pe toata lumea Imagine
Am sa fac tot posibilu sa ma feresc pe drum de el ... si sper sami urmati ideea :D
matzipan
Utilizator înregistrat

Mesaj de matzipan »

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :)) Frate-tu a? :) Si ce smecher e omu. Vedeti ca daca se supara e ca Hulk, se transforma intr-un monstru si va rupe capul.

Nu stii sa primesti comentarii (mai ales negative) si cand nu mai suporti, incepi cu amenintari ;)
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Acesta este un forum de web-development, HTML, PHP, si multe altele. Nu este forum de cearta, si de,divergente,sa fim bine intelesi. Dupa parerea mea,voi va certati pe mici chestiuni,sunt copilarii astea! Doar pentru ca ala are un site mai bun,si ala are unul mai prost,acela mai superior,il tradeaza pe cel inferior, sau invers. Daca vreti cearta,plecati de aici pe alte forumuri,creati-va chiar propria comunitate de forum cu injurii,certuri, si altele. Nimeni nu-i mai tare ca altul,suntem cu totii egali. Poate fi unul mai prostut ca altul,asta nu inseaman ca trebuie sa fi arogant fata de el,sau sa-l critici in mod negativ. Inloc sa va ajutati intre voi,va certati,copiati,etc ... Defapt ce va iese prin asta? ce va iese? un NIMIC. Nu domonstrati nimanui ca sunteti mai mari,sau mai tari. Potoliti-va! Si nu ma cred moderator sau administrator ca zic asta! Sunt un simplu user,care isi exprima opinia, end of story.
bilo182
Utilizator înregistrat

Mesaj de bilo182 »

Pai atata timp cat el [ala bunu] ma critica pe mine si ma ameninta io ce ai vrea sa fac?.. si nu numai pe mine ma freaca asa.. afecteaza toata comunitatea cu incultura si limbaju lui .
Închis

Înapoi la “Despre phpBB”