myforum.ro
myforum.ro
Sper k am postat unde trebuie...Sunt curios ce are www.myforum.ro pt k nu mai merge sa ma conectez la site si implicit la forumul meu...zice ceva de genu 500 internal server error...Dak stiti careva despre ce e vorba spuneti-mi si mie plss.
Multumesc!
Multumesc!
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Tovarashii
- Utilizator înregistrat
alt nume nu ai gasit la topic decat "!!!" ? ce sa inteleaga omu cand vede asa titlu ? puneti mai si voi titluri mai sugestive sa vada omu care este ideea, da trebuie sa stea cineva sa citeasca toate posturile din topic ca sa inteleaga 50% din ceea ce vrei tu !
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
-
Am zis si eu asta de 1000 de ori pana am obosit.Tovarashii scrie:alt nume nu ai gasit la topic decat "!!!" ? ce sa inteleaga omu cand vede asa titlu ? puneti mai si voi titluri mai sugestive sa vada omu care este ideea, da trebuie sa stea cineva sa citeasca toate posturile din topic ca sa inteleaga 50% din ceea ce vrei tu !

Bine, acuma pork e nou si nu prea stie din astea, sper sa se invete.
-
Ce vrei sa spui? Ai vreo legatura cu myforum.ro? Am redenumit si topicul in concordanta cu ce se discuta.TCata scrie:se pare ca phpbb3 nu este asa de sigur precum am crezut ... revenim
)
Ultima oară modificat 09-Dec-2007, 15:06:04 de către flowers, modificat 1 dată în total.
-
Nici Pentagonul nu e asa de sigur, mai cad avioane pe el.CaTaNhA scrie:http://support.myforum.ro/
Revenind la subiect, cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri. Probabil nu au putut sa-l configureze...