Forum :D pareri

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
frenzy87
Utilizator înregistrat

Mesaj de frenzy87 »

ok..deci.. mam apucat de flash..vreau sa fac pe langa forum si un site..insa vreau in flash.. in cateva ore am reusit sa fac un intro pt site forum server.. stats.. datimi si mie o parere..si spunetimi daca merita sa continui munca..si anume sa fac site in flash..ms :P

PS: http://151.60.225.214
Ultima oară modificat 16-Dec-2007, 14:19:46 de către frenzy87, modificat 1 dată în total.
addYTzu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de addYTzu »

Bravo imi place
Iti urez sa ai succes cu el
Tovarashii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Tovarashii »

fa`ma si pe mine sa inteleg o chestie ca am stat si am invartit forum`u tau pe toate partile si anume:

Total posts 1 | Total topics 11 | Total members 1 | Our newest member frenzy

unde ai tu deschise 11 topicuri pe forum ca eu nu le vad... voiam sa citesc si eu dar pauza....
Nu Conteaza De Cate Ori Pici
Conteaza De Cate Ori Te Ridici
frenzy87
Utilizator înregistrat

Mesaj de frenzy87 »

pai faza este k io forumu nu il public pana nu termin situl..si apoi voi redeschide si serverul de counter..daca da niste numere aiurea ..e din cauza faptului k io am facut backup..am reinstalat phpbb3 am dat restore..si dupa aceasta operatiunea nu a mai ramas nimik din ce era scris prin forum..asa k nam de gand sa le scriu din nou din moment ce atunci cand il voi publica ii voi face o noua reinstalare deci sar pierde tot ce as scrie.. nush daca aceasta problema a mai avuto cineva cu phpbb3 dar nu vreau sa muncesc de 3 ori cu scrisu... munca mea mio axez pe aspect..mai am de munca si la forum... dar na..fac totu singur;) si apropo ms addYTzu pt incurajare ;)
frenzy87
Utilizator înregistrat

Mesaj de frenzy87 »

mai trageti cu ochiu ..modificari :d ..mai astept sugestii
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”