roguez.ro new forum in the town

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

Cautam un designer care sa ne ajute cu mici lucruri :) care sunteti interesati postati :D
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Salut. Am observat ca unul dintre utilizatorii vostri de pe forum, mi-a copiat tutorialul,pe care il facusem eu pentru cstrike.ro mai demult,si anume: http://www.roguez.ro/viewtopic.php?t=328
Va rog frumos, puneti macar numele autorului. Fara suparare :D
Ultima oară modificat 13-Dec-2007, 16:21:40 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.
CSzoneS
Nou venit

Mesaj de CSzoneS »

Poseidon scrie:HEY!!! BAH hotilor! DELICVENTILOR! addytzu? esti admin aici? tocmai mi-ati copiat tutorialul meu personal de pe cstrike.ro,ia uite: http://www.roguez.ro/viewtopic.php?t=328 MULTUMESC FRUMOS! tu vorbesti? uite-te la tine. PRAF! Si ma mai acuzi pe mine de copiat . Sa-ti fie jena,cand te prind ti-o iei,serios. Nu-mi place URAT!
ba da vad ca esti tare in gura cu toti si te ei stai cuminte copile in banca ta si numai comenta s-au facut aceste topicuri pt imbunatatire n ucriticare si batjocora..
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

In primul rand,nu sunt copil,ti-am dat dovada. Te rog frumos inceteaza! Nu vreau sa ne certam. Succes cu forumul!
Ultima oară modificat 13-Dec-2007, 16:20:26 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

poseidon dupa cum vezi nu e tutorial scris de noi va fii sters de mine acuma si dupa cum vezi ficus e banat pe forum :).
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Multumesc frumos, imi cer scuze pentru certuri, nu se v-a mai intampla. Poti sa-l pui,dar pune si numele celui care l-a creat. Multumesc frumos ca ati luat o decizie pentru a-l sterge. :D
esp4d
Utilizator înregistrat

Mesaj de esp4d »

as vrea sa stiu daca se poate la ce designeri ca ma pricep cat de cat si sa nu credeti ca sunt prost daca am 11 ani
la forum, site? sau care?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”