e modificata de mine

PS: vezi ca nu-ti merge blogu'

Gandeste-te ca, daca ai face si tu ceva si ti-ar lua altcineva moca fara sa pastreze linkul de copyright catre tine, nu ti-ar conveni.chessh scrie:io nush de ce sunteti asa disperati cu copyright-ul la template-uri...oricum toata lumea il schimba 8-| mi se pare un moft...ma rog il pun inapoi daca te face sa te simti mai bine)
probabil ca (vorba lu' shocker) e o moda sa zici "copyright-ul unde e?"
o intrebare...esti prost sau dobitoc?sorinmuchi scrie:nici mie spune ca e de vanzare =)) nahahahaha s-a lasat baiatul... daca lati tot criticat......... a uitat de worpress, a uitat de phpBB.ro..... a uitat de "enhternet" (internet) muhahahaha (doar imi imaginam ....... )
Ban 14 zile chessh pt. insulta.chessh scrie:o intrebare...esti prost sau dobitoc?sorinmuchi scrie:nici mie spune ca e de vanzare =)) nahahahaha s-a lasat baiatul... daca lati tot criticat......... a uitat de worpress, a uitat de phpBB.ro..... a uitat de "enhternet" (internet) muhahahaha (doar imi imaginam ....... )ca nu ma prind
@restu' : domeniu il luasem gratiscred ca a expirat nush
?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator