problema messenger cu winamp

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thc
Utilizator înregistrat

problema messenger cu winamp

Mesaj de thc »

Am plugin-ul care arata ce melodie se asculta in winamp la messenger, si cand ies din winmap, daca sunt pe invizibil imi intra online, iar daca sunt online si am ceva status imi trece pe available. stie careva care eprobl?ms
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: problema messenger cu winamp

Mesaj de flowers »

thc scrie:Am plugin-ul care arata ce melodie se asculta in winamp la messenger, si cand ies din winmap, daca sunt pe invizibil imi intra online, iar daca sunt online si am ceva status imi trece pe available. stie careva care eprobl?ms
Majoritatea plugin-urilor de acest gen au buguri, n-au mai fost updatate demult. Uite unul dezvoltat de un romanas de-al nostru: http://numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/ N-are probleme, il folosesc si eu.
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

merci :) si inca o chestie, nu stii de ce mi se incarca winamp-ul greu? execut winampu de 2-3 ori pana ce mis e incarca.ms
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

thc scrie:merci :) si inca o chestie, nu stii de ce mi se incarca winamp-ul greu? execut winampu de 2-3 ori pana ce mis e incarca.ms
Pune ultima versiune de Winamp, sterge cache la Windows etc
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”