vai ce useri =))

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
NetraKID
Utilizator înregistrat

:)

Mesaj de NetraKID »

Bilo, sincer sa fiu nici tu nici ceilalti care au postat in acest subiect nu sunteti mai buni ca Sukaru cu nimic, pe el il inteleg are 10-11 ani mi se pare ok gandirea lui de copil mic, dar daca voi va credeti mai bun ca el, mai ganditiva, va coborati la mintea unui copil si va mai aduceti si prietenii sa vada ca "faceti de ras pe cineva".

Cat despre greseli... Sincer si eu fac adesea greseli cand scriu pe forumuri din diverse motive, cateodata ma grabesc sau sunt obosit etc.
brasoveanul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de brasoveanul »

Total de acord cu tine NetraKID. Oricum, topicul demult s-a transformat intr-o flescaiala oarecum amuzanta. :)
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

si eu sun-t de parere ca nu trebuie sa v-a bateti joc de ce-i care mai scrie si cu greseli gamaticale. este multi care face parte din aceasta categorii, si eu ma-i scriu uneori gresit, insa asta nu inseamna s-a faceti mistoh de mine.
acum pe bune, ce e cu topicul asta? voi credeti ca intereseaza pe cineva ca aveti dispute cu anumite persoane
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

STOP! Pana aici ... rog un moderator sa inchida acest topic,once and forever!
bilo182
Utilizator înregistrat

Re: :)

Mesaj de bilo182 »

NetraKID scrie:Bilo, sincer sa fiu nici tu nici ceilalti care au postat in acest subiect nu sunteti mai buni ca Sukaru cu nimic, pe el il inteleg are 10-11 ani mi se pare ok gandirea lui de copil mic, dar daca voi va credeti mai bun ca el, mai ganditiva, va coborati la mintea unui copil si va mai aduceti si prietenii sa vada ca "faceti de ras pe cineva".

Cat despre greseli... Sincer si eu fac adesea greseli cand scriu pe forumuri din diverse motive, cateodata ma grabesc sau sunt obosit etc.
tu ai stat sa vezi ce comportament are acest copil pe forum? se crede zeul zeilor.. cand e sa ceara ceva se milogeste si cand e sa comenteze face pe smardoiu.. e needucat si nici scoala nu cred ca-i place prea mult.. [inteleg sa mai faci diferite greseli dar la el e cam prea de tot..]
si daca tu crezi ca mi-am adus prietenii sa vada cum fac eu de ras pe cineva te inseli... au venit unii prieteni sa vada cum se face de ras cineva[si acela nu sunt eu], si nu sa ma sustina sau alte treburi.. :|

@ brasoveanul citeste si tu multe posturi de-ale lui sukaru si o sa vezi ce comportament are.. mi-ar fi fost si rusine la varsta lui sa fiu asa.. totusi il respect pe cel care stie mai multe ca mine , nu arunc cu pietre in el.. ajut pe cineva in speranta ca voi fi ajutat la randul meu

@ skyler presupun ca te prefaci.. insa la sukaru unele chestii erau inteligibile.. nu numai gramatica 'excelenta'..
si in plus m-au deranjat amenintarile lui.. si comportamentul fata de mine si de ceilalti useri.. [si de faptul ca imi trimite pm cu toate aberatiile alea]

hai pace si credeti ce vreti.. daca o tinem tot asa o sa ajunga un forum de mahala si incultura.. nu unul de suport pentru un forum..
:-h
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Incercati sa va folositi energia in scop constructiv ca de exemplu:
- crearea de noi MOD-uri, stiluri
- traducerea unora deja existente