Warning mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
VeyRonX
Utilizator înregistrat

Warning mod

Mesaj de VeyRonX »

Care este modul acela care iti apare sub nume unde postezi , iar la 5 warnings iti iei ban ? :)
Rosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Rosca »

Visual Warning Mod
VeyRonX
Utilizator înregistrat

Mesaj de VeyRonX »

Mi se pare foarte ciudat ca totusi nu imi apare :( , desi am facut totul ca aici
Nu cred ca am uitat nimic ... o fi de la faptul ca am versiunea finala (desi nu prea cred) sau ceva care trebuie setat din ACP ?
Rosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Rosca »

phpBB Version: 3.0.RC8
Tested ALL RC

Se pare ca nu e inca testat pe versiunea finala de phpbb3, dar nu cred ca ar fi de la asta, la mine merge bine, nu a facut nicio problema.
VeyRonX
Utilizator înregistrat

Mesaj de VeyRonX »

Hmm... :cry: sunt sigur ca trebuie sa fie o chestie mica pe care am scapat-o, o rezolv eu pana la urma, oricum multumesc :D
Apropo poti sa imi spui si mie cum ai centrat forumul tau ... si cum ai bagat background...am facut un topic cu asta , dar nu mi-a raspuns nimeni :cry:
Sau cumva folosesti alta tema ?
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Clear cache...
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

ce tema folosesti? chiar daca tu folosesti o alta tema trebuie sa ai imaginile alea tot in prosilver bagate acele imagini. asta am patit eu in phpbb RC7
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
VeyRonX
Utilizator înregistrat

Mesaj de VeyRonX »

Incredibil un mod ca asta mi-a pus capac :D cu toate ca am facut totul bine ... doar 3 linii de cod ... am uploadat cele 6 imagini la locul lor in tema prosilver (pe aia o folosesc) ... am dat clear cache ... poate o fi chiar de la versiunea finala :cry:
Tu ce tema folosesti si ce versiune ai ?
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

am RC7 si o tema Soccer-Style de la echologic(sau cum il cheama). acum eu incerc sa dau updata de la RC7 la final - gold - si nu merge :-??
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
VeyRonX
Utilizator înregistrat

Mesaj de VeyRonX »

Pai daca nu l-ai dezvoltat foarte mult ... salveaza baza de date si baga gold cap-coada.
In caz ca reusesti sa bagi final sa imi spui si mie daca mai iti merge warning mod ...
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”