Problema SUBMIT

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mateiuli
Utilizator înregistrat

Problema SUBMIT

Mesaj de mateiuli »

Buna ziua. Am instalat phpbb3 . Nu mi-a dat nicio eroare. Cand vreau sa postez, sa imi schimb semnatura din profil, cand dau submit imi da eroarea asta "The submitted form was invalid. Try submitting again." :cry:

si o a doua problema cand incerc sa intru in administrator panel imi da eroarea aceea cu "general eror"
shocker
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de shocker »

Ai cumva alt template decat cel default?
mateiuli
Utilizator înregistrat

Mesaj de mateiuli »

Da am SubBluef++.
mateiuli
Utilizator înregistrat

Mesaj de mateiuli »

Am resit scz de dublupost. Am schimbat thema in subsilver si acum merge sa postez. Imi spune si mie cineva de ce nu mergea cu tema aia? De unde iau teme care sa mearga? :D
shocker
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de shocker »

Tema SubBlef si altele cu exceptia subsilver-ului sunt facute pentru primele versiuni de phpBB 3, prin ultimile versiuni de phpBB 3 s-au facut niste modificari care necesita si modificarea template-ului (sa adauge anumite campuri, etc).

Tot ce poti sa faci e sa astepti sa apara versiunile de la temele respective pentru varianta finala de phpBB3, ori.. ti le modifici singur daca te pricepi :)
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Ai grija ca temele mai vechi nu merg pe versiunile de phpBB 3 mai noi de RC6. De ce? Din cauza acelui {S_FORM_TAKEN}.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”