[ KB ] Instalarea forumului pe serverul dap.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Instalarea forumului pe serverul dap.ro
Categorie: 1 Instalare/actualizare/conversie
Tip: Tutorial
Nume articol: Instalarea forumului pe serverul dap.ro
Autor: sweetdead
Descriere: Pasii recomandati in instalarea phpBB pe serverul gratuit dap.ro.
>>Citeşte articolul întreg
Tip: Tutorial
Nume articol: Instalarea forumului pe serverul dap.ro
Autor: sweetdead
Descriere: Pasii recomandati in instalarea phpBB pe serverul gratuit dap.ro.
>>Citeşte articolul întreg
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:33:16 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: re:
in ce sens ? ca nu e decat in limba romana ? sau ca host-ul nu poate fi accesat din afara Romaniei (ceea ce nu cred) ?IronAngel scrie:ar trebui totusi mentionat ca dap.ro nu functioneaza decat in RO.
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
re:
Salut! 
da imi pare rau ca nu m-am exprimat cum trebuie. Ma refeream la faptul ca nu poate fi accesat din afara Romaniei! dap.ro nu are "teava" platita pentru afara! La inceput a functionat un timp. De vreo 2 luni nu mai functioneaza deloc si cei de la dainet mi-au confirmat cele spuse mai sus!
forumul meu a ramas in voia soartei! nici macar back-up nu puteam sa fac. Sunt nevoit sa dau parola si userul cuiva din RO pentru a-mi face un back-up la baza de date si config 
c'ya

da imi pare rau ca nu m-am exprimat cum trebuie. Ma refeream la faptul ca nu poate fi accesat din afara Romaniei! dap.ro nu are "teava" platita pentru afara! La inceput a functionat un timp. De vreo 2 luni nu mai functioneaza deloc si cei de la dainet mi-au confirmat cele spuse mai sus!

c'ya

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel php: Puţin experimentat
Stai linistit ca nici in .ro nu functioneaza permanent
Exemplu: de 2 luni nu am putut sa intru pe contul care-l aveam acolo, ieri mergea de nu-mi venea sa cred (si aproape uitasem ce gandisem despre ei) iar azi la fel ca un ultimile 2 luni

Exemplu: de 2 luni nu am putut sa intru pe contul care-l aveam acolo, ieri mergea de nu-mi venea sa cred (si aproape uitasem ce gandisem despre ei) iar azi la fel ca un ultimile 2 luni

Ultima oară modificat 12-Mai-2004, 00:15:23 de către dorin, modificat 1 dată în total.