Cerere Phpbb2

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
xFuRy
Utilizator înregistrat

Cerere Phpbb2

Mesaj de xFuRy »

Care imi poate da un phpbb2 cu cateva moduri folositoare de ex:COLOUR GROUPS sau SAMPLE SUB FORUMS.......care imi poate face plss/??si unde il pot hosta sa fie non-stop forumul?? MULTUMESC
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Daca cautai inainte,gaseai multe. Cum ar fi:

Proiect phpBB Extra, Proiect XPower

Pentru a-l hosta,ori iti iei domeniu platit ( recomand ). Ori il pui pe un host free.
xFuRy
Utilizator înregistrat

Mesaj de xFuRy »

Care ma ajuta sa'mi uplodez pe FTP forumul sa fie non-stop??? plss [-o<
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Pai,uite. Din moment ce este pe host,este non-stop ... depinde si de uptime insa. Nu este ca un server de cs,cand trebuie sa lasi computerul deschis,deci NU! Cat timp cat se afla pe host forumul,este on,si functioneaza. Doar uploadezi fisierele pe FTP. I-ati un client ftp ( FileZilla, FTP Commander, SmartFTP, CuteFTP,etc ..) lista poate continua. E ca si cum ar fi uploadarea... ( drag & drop ). Astepti sa se termine upload-ul,accesezi calea catre forum,si il instalezi, inserand datele CORECTE a bazei respective de date. Succes!

In acest sens,rog un moderator / administrator,sa mute acest topic la 2.0x. Multumesc frumos!
xFuRy
Utilizator înregistrat

Mesaj de xFuRy »

poti sa iei please id-u meu??xFuRy_cs
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”