mysql pe computer
-
- Utilizator înregistrat
mysql pe computer
Am instalat xampp ca sa instalez pe calculator phpbb3 stie cineva cum creez o data de baza in xampp?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Omul vrea sa instaleze forumul pentru teste pe calculatorul personal nu sa isi faca server acasa!axn scrie:............., metoda de autentificare "http", si sa pui parola la root. Ca altfel nu va fi bine.
Recomand WAMP este mult mai usor si intuitiv pentru incepatori! Are o iconita mica in bara de sarcini (e bine sa instalati programul ca serviciu) de unde se lanseaza comenzile uzuale, inclusiv phpMyAdmin! Exista suficienta documentatie dar cu putina intuitie iti vei da seama ce setari poti face in fisierul de configurare php.ini. Ma refer la locul unde vor fi plasate fisierele pentru a fi intepretate de motorul php, etc
Face ce crede de cuvinta, eu am dat doar un sfat. Chiar daca este server de teste, daca mai da link-ul pe la altii ca sa isi dea cu parerea despre diverse creatii ale sale, este bine sa nu poata accesa oricine baza de date.visualstorm scrie:Omul vrea sa instaleze forumul pentru teste pe calculatorul personal nu sa isi faca server acasa!