The New DarkStrike Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
The New DarkStrike Forum
Salut tuturor . Am refacut forumul DarkStrike , dar nu l-am terminat in totalitate . Mai am sa traduc in lb romana , sa mai instalez niste moduri si gata :p .
Pana atunci , watch this : Click Here
A nu se copia butoanele ca va rup picioarele !!!
Pana atunci , watch this : Click Here
A nu se copia butoanele ca va rup picioarele !!!
misto forum. de ce nu ai instalat phpbb3?
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
Cod: Selectaţi tot
Our users have posted a total of 0 articles
We have 3 registered users
The newest registered user is Dess
Frumos....pK e la inceput...ce tu la inceput ai avut direct 100 de userii??pK - eXplosive scrie:frumusel , dar cam gol . baftaCod: Selectaţi tot
Our users have posted a total of 0 articles We have 3 registered users The newest registered user is Dess
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Stai linistit ca in maxim cateva saptamani o sa fie plin pe toate forumurile de iconitele tale
) .. asa sunt romanii.. io am facut la forumu cstop [care va fi lansat] unele asemanatoare.. insa mult mai stylish.. cu cst pe ele.. cred ca dupa ce lansez forumu o sa apara forumuri de genu cst.myforum cst.3x etc.. evident.. cu iconitele mele
)
schimba headeru cu ceva mai placut.. ala parca te zgarie cumva.. in rest.. aduna useri si posturi.. :p
gl

schimba headeru cu ceva mai placut.. ala parca te zgarie cumva.. in rest.. aduna useri si posturi.. :p
gl