Am nevoie de buletin la achizitionarea unui domeniu?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am nevoie de buletin la achizitionarea unui domeniu?
Cand doresc sa achizitionez un domeniu,sa zicem ca il comand. Merg la banca, BCR de exemplu. Acolo, imi da o factura proforma, apoi, trebuie sa platesc host-ul + numele de domeniu dorit. ( Pe care le-am comandat via net ). Intrebarea este: Am nevoie de buletin sa platesc domeniul? Sau pot merge si cu altceva, pasaport
? serios vorbesc. Deoarece nu sunt cetatean roman, si nu prea am alte solutii. Am intrebat prieteni, majoritatea n-au timp. Astept raspuns. Multumesc frumos!

- InDePeNdEnTu
- Utilizator înregistrat
Da, se poate merge si cu pasaportul. Daca esti intr-o tara straina, actul tau de identitate este pasaportul.
Ca nu ai buletin de nici un fel.. asta e cam ciudat :-) Cum sa ai pasaport si sa nu ai buletin. Dar in fine, nu conteaza asta. Chiar daca ai fi avut buletin, acesta fiind unul strain, tot pasaportul ar fi trebuit sa il prezinti.
Ca nu ai buletin de nici un fel.. asta e cam ciudat :-) Cum sa ai pasaport si sa nu ai buletin. Dar in fine, nu conteaza asta. Chiar daca ai fi avut buletin, acesta fiind unul strain, tot pasaportul ar fi trebuit sa il prezinti.
-
- Utilizator înregistrat
Ce e de ras ?xFuRy scrie:n'ai nici un fel de buletin?? :OPoseidon scrie:Salut Aliniuz, multumesc pentru raspunsul rapid. Chestia este ca, am 16 ani si jumatate. Nu am buletin, datorita faptului ca nu sunt cetatean roman,nu am cetatenie mai explicit. Deci, cum as putea proceda?)
Apropo .. Poseidon .. Ne stim de mult timp .. Ce cetatenie ai , daca nu sunt prea indiscret ?