DEBUG MODE Line : 40 File : /includes/smtp.php

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

din ce am citit la http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-11.html

Cod: Selectaţi tot

If you have tried the above steps and continue to have problems, your ISP may not allow its users to send messages with other companies' SMTP outgoing mail servers. 
corespunde unui caz descris in subiectul pe care ti l-am recomandat de 2 ori sa-l consulti Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ? (acum e deja a 3-a oara...)

Cod: Selectaţi tot

Observatie: E bine de verificat daca se permite trafic SMTP in afara domeniului server-ului SMTP; exista situatii cand acest lucru nu este permis pentru a inchide open relay-urile evitandu-se spam-ul din partea utilizatorilor neautorizati.
ciudat - in cazul tau - este faptul ca SMTP-ul de la Yahoo nu ar fi consecvent :?

:idea: ai incercat si cu un alt SMTP ? am dat cateva exemple de servere free SMTP in subiectul de mai sus ... sa vedem ce se intampla !
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:41:50 de către bogdan, modificat de 2 ori în total.
SaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de SaM »

Da, am încercat şi alte smtp-uri (mymail.ro şi home.ro). Fără succes.
Interesantă observaţia conform căreia SMTP-ul de la Yahoo nu ar fi consecvent. E trist dacă e aşa.

Am citit Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ? Mulţumesc.

Oare nu ştie nimeni un SMTP care să îndeplinească condiţiile cerute: să fie gratuit şi să permită trafic SMTP in afara domeniului server-ului SMTP?[/url]
bogdan

Mesaj de bogdan »

zic de SMTP-ul de la Yahoo ca e inconsecvent vis a vis de ceea ce ti se intampla tie ... nu ca nu ar fi de calitate ! mai degraba cei de la 3x.ro au probleme ... daca tii ca forumul sa fie la 3x.ro ar fi bine sa iei legatura cu cei de acolo si sa le ceri parerea vis s vis de problema asta ...
:idea: dar de ce nu iti faci un cont la Lycos sa nu mai ai batai de cap ?
SaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de SaM »

E simplu, pentru că pe 3x.ro îmi oferă 100 MB şi ceea ce vreau să fac nu e o pagină personală, ci un site adresat unei comunităţi (forajiştii români şi nu numai). Mă aştept ca site-ul să se dezvolte mult (cel puţin aşa sper).

Încă sper să găsesc un server SMTP corespunzător!
SaM
Utilizator înregistrat

Mesaj de SaM »

Şi acum (sper fără surprize viitoare) pot spune că s-a rezolvat cel puţin înregistrarea unui nou user.

Am găsit un server SMTP extern: boxfrog.com, ca chiar funcţionează şi e gratuit. (În mod sigur sunt şi altele).

Ceea ce vreau să spun este că forumul poate fi instalat şi pe 3x.ro

Mulţumesc lui Bogdan pentru sprijinul acordat.

S'auzim de bine!

SaM
bogdan

Mesaj de bogdan »

ma bucur ca ai reusit .... pana la urma cred nici SMTP-ul de la Yahoo nu mai e gratis ... pt POP3 & Forwarding se plateste 20 $ !

eu nu agreez ideea ca sa pun forumul pe un server si sa folosesc smtp-ul de pe alt server. Cu Lycos ai fi evitat treaba asta si ai fi avut disponibil mai putin ca la 3x.ro dar oricum si 50 Mb eu zic ca e destul de mult !

cu SMTP-ul ai mai fi putut sa incerci sa vorbesti la providerul tau de net si sa afli adresa lor de SMTP. Uite aici lista cu cativa provideri din Romania (nu stiu daca e actualizata):

DNT
(Bucuresti) smtp.dnt.ro
(Cluj) scentra.dntcj.ro
(Iasi) relay-1.dntis.ro
(Timisoara) mail.dnttm.ro

EASYNET
mail.easynet.ro

EUNET
relay1.romania.eu.net
mail-relay.eu.net

FX
smtp.fx.ro

MATCO
ns.matco.ro
mail.mailbox.ro

KAPPA
mx.kappa.ro
mx2.kappa.ro

PC-NET
mx1.pcnet.ro
mx2.pcnet.ro

RDS
mail.rdsnet.ro
mail.rdslink.ro

STARNETS
tag.starnets.ro

TOTALNET
mail.totalnet.ro
relay.totalnet.ro

XNET
mail.xnet.ro
mail.remote.xnet.ro
mail.remote1.xnet.ro

Adresele de mai sus merg de obicei doar daca ai cont la provider-ul respectiv, foarte putine servere de SMTP mai permit relay-ing fara autentificare (ca sa mai opreasca din spam ), cel mult permit ca destinatie doar propriilor clienti...
AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de AdY »

deci cel mai rapid shi performant serviciu de smtp e cel de la bonbon.net (smtp.bonbon.net) - iti ofera pop3 si smtp gratuit, au vreo 6'7 domenii din care sa alegi (parca ala de baza era hotbox or smth) si...functioneaza! :)
Btw danielt, mesaju' ala privat ce zice? :)
bogdan

Mesaj de bogdan »

daca tot ai nevoie de spatiu 500mb of Space - free :!:
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Vin cu o ultima "noutate". Tocmai mi'am cumparat paketu' enchanced de la fastmail.fm pe 3 ani.
Vreau sa va spun ca...e SUPER. SMTP, POP3, IMAP, 150MB spatiu, 750MB/mo. traffic...customizabil, super-rapid, domenii grupa-mare...ce sa mai...fastmail.fm rulz! (insa doar daca ai access la POP3/SMTP > member)
gargaru
Nou venit

eroare inregistrare nou user

Mesaj de gargaru »

am configuart phpbb 2.0.11 (graphyte si lb romana) pe apache 1.3.23 si mysql 4.1.9

la inregistrarea unui nou membru al forumului primesc urmatoarea eroare generala :

<#
Ran into problems sending Mail. Response: 500 5.5.1 Command unrecognized: "AUTH LOGIN"

DEBUG MODE

Line : 125
File : c:\apache\htdocs\forum\includes\smtp.php
#>

Daca s-a mai discutat si s-a rezolvat problema pe forum, macar un link ar fi super (recunosc ca nu am 'sapat' prea constiincios din lipsa de timp :oops: )
Mersi
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”