Am probleme cu ş ţ ă î â.
Am probleme cu ş ţ ă î â.
Am ptobleme cu diacriticile. Pana nu demult mergea bine, dar acum diacriticile nu mai sunt afisate corect.
Uitati exemplele:
Bine a&i venit
V& mul&umim
folose&te
Uitati exemplele:
Bine a&i venit
V& mul&umim
folose&te
Am o problema mai mare decat am crezut initial. Fiti atenti:
Am luat fisierele cu diacritice de site-ul vostru si am deschis ( de exemplu ) lang_main.php direct din arhiva. TOATE diacriticele din fisier sunt gresite, adica apar altfel decat trebuie sa apara. Am deschis fisierele pe 2 calculatoare diferite si ambele afiseasza diacriticele gresit.
Nu cred ca pe site-ul fisierele sunt asa, mai ales ca site-ul vostru se vede normal la mine.
Are cineva vreo sugestie?
Am luat fisierele cu diacritice de site-ul vostru si am deschis ( de exemplu ) lang_main.php direct din arhiva. TOATE diacriticele din fisier sunt gresite, adica apar altfel decat trebuie sa apara. Am deschis fisierele pe 2 calculatoare diferite si ambele afiseasza diacriticele gresit.
Nu cred ca pe site-ul fisierele sunt asa, mai ales ca site-ul vostru se vede normal la mine.
Are cineva vreo sugestie?
Chiar am o problema!!! Am mare nevoie de ajutor.
Diacriticile pur şi simplu nu merg la mine pe forum.
Pâna la urmă m-am hotărât să renunţ la traducerea cu diacritice şi am instalat-o pe cea fără diacritice. Până acum, toate bune. Totuşi, dacă vreau să scriu un topic cu diacritice, aşa cum scriu acum, în subiect nu apar diacriticele, dar în topicul propriu-zis, apar fără probleme.
Uitaţi aici problema concret:
http://neverland.dap.ro/viewforum.php?f=14
Diacriticile pur şi simplu nu merg la mine pe forum.
Pâna la urmă m-am hotărât să renunţ la traducerea cu diacritice şi am instalat-o pe cea fără diacritice. Până acum, toate bune. Totuşi, dacă vreau să scriu un topic cu diacritice, aşa cum scriu acum, în subiect nu apar diacriticele, dar în topicul propriu-zis, apar fără probleme.
Uitaţi aici problema concret:
http://neverland.dap.ro/viewforum.php?f=14