0mul3...nu m-@y vb asha k@ n3 $7r353@z@ pe t0tzi baetzasii d-icisha.
Ai auzit de butonul de sărci? Puteai da inainte. In fine...
De ce nu-mi place forumul tau?
1) forum generat automat;
2) logo-ul mult prea mare-> un mic resize cu irfan view schimba situatia;
3) tema nu se potriveste;
4) nu ai activitate; trebuia sa-l postezi in momentul in care aveai activitate.
StreetArt Forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
pey am pus logo-ul mai mare k are multe detalii...ca sa se obesrve....dk nu ai obesrvat in poza logo-ului se gasesk culorile temei.....special am ales tema.....nu am postat forumul eu....teko l-a postat ca sa-l promoveze...sa fie cat mai populat...recunosk ca mesajul nu a fost prea convingator....akm lumineaza-ma ce e cu forumul generat automat? orkm recunosc k mai avem de lucrat....

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Scrie si tu romaneste, exact cum sunt cuvintele in DEX.crisis scrie:pey am pus logo-ul mai mare k are multe detalii...ca sa se obesrve....dk nu ai obesrvat in poza logo-ului se gasesk culorile temei.....special am ales tema.....nu am postat forumul eu....teko l-a postat ca sa-l promoveze...sa fie cat mai populat...recunosk ca mesajul nu a fost prea convingator....akm lumineaza-ma ce e cu forumul generat automat? orkm recunosc k mai avem de lucrat....
Nu am spus ca am mai multa experienta ca voi si nici ca sunt mai bun ca voi, dar macar nu eu sunt cel care deschide 5 topicuri ca sa fac reclama la un site ( adica asta se numeste spam ). Prin anuntul acela cu dati massuri faceti reclama indemni oamenii ( mai degraba copii ) sa faca spam la randul lor.
Street Art Forum a renascut ca din cenusa. Acest este un forum pentru toti cei ce iubesc arta urbana (graffiti), parkourul, muzica si jocurile. Nimeni nu este exclus. A fost deschis si un tournament pentru grafferii talentati care isi dedica timpul liber acestui forum. Va rugam sa va exprimati parerile despre noi, fie ca sunt rele fie ca sunt bune. Asteptam cu mare placere inscrieri. ENJOY! http://streetart.freeforums.org/portal.php