Nu pot posta...

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Nu pot posta...

Mesaj de Kre@toR »

Am si eu o problema...pe proSilver pot sa postez fara probleme, sa deschid topicuri, in schimb...am de la cineva o tema si pe aia nu merge sa postez :(. Stie cineva de ce ? :D Sau banuieste ? :P
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Tema este cel mult pentru RC5...trebuie adusa la varianta ta de phpBB. Cauza: {S_FORM_TOKEN}.
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Hmm...si cum se poate aduce la Gold ? :) ca eu Gold(Final) am :)...imi poti explica si mie te rog ? :D
Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele:
| Deep-Graphics Site | | Deep-Graphics Forum | | Deep-Graphics Resources |
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Vezi ca exista pe site-ul phpbb modificarile stilurilor din RC5 pana la Gold. Acolo vei vedea cum poti face ceea ce vrei tu.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Hmm...ce sa caut sau pe unde ? ca nu am gasit :(
Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele:
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Pff man...am luat tema de pe phpbb3styles.net adica AcidTech si iam pus doar imagini dar tot nu merge sa scriu :|. Sa aplic metoda aia de pe phpbb.com ? ca e cam lunga...numai exista alta varianta nu ? :D
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Da...aplica chestia aia.
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Pff...m-am uitat acolo cum se modifica proSilver si subSilver 2:) dar de exemplu in bbCode.html nu gasesc ce imi cere :)

//Edit: Vezi ca este tema de RC7.

//Edit2: Am rezolvat. Pentru cei care mai au problema asta va spun cum am facut eu:

Am luat tema AcidTech Tiger pentru ca este cea mai noua si i-am modificat imaginile etc...era foarte simplu :))
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”