vreausite.ilive.ro
vreausite.ilive.ro
E un site pentru incepatori in creearea de site-uri ( asa ca mine). E un site care se va dezvolta pe masura ce ma voi dezvolta si eu in cunostinte despre webdesign & co .
Vreau sa multumesc echipei phpbb.ro care face o treaba minunata si care a reusit sa ma invete foarte multe. Am inceput timid cu un forum pe getphpbb, si abia apoi am descoperit comunitatea phpbb Romania. Chiar daca sunt la primul meu post pe forum, urmaresc de foarte mult timp orice postare si incerc sa invat cat de mult pot.Deci inca o data multumesc, Craciun fericit tuturor si un an nou fericit.
http://www.vreausite.ilive.ro
Vreau sa multumesc echipei phpbb.ro care face o treaba minunata si care a reusit sa ma invete foarte multe. Am inceput timid cu un forum pe getphpbb, si abia apoi am descoperit comunitatea phpbb Romania. Chiar daca sunt la primul meu post pe forum, urmaresc de foarte mult timp orice postare si incerc sa invat cat de mult pot.Deci inca o data multumesc, Craciun fericit tuturor si un an nou fericit.
http://www.vreausite.ilive.ro
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Silvers
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
personal nu am nimic cu tine sau siteul tau .
designul actual cred ca nu este facut de tine
la iframe-ul ala din centru adauga frameborder="0" ca sa nu se mai vada marginea
scoate adsense
invata html , css nivel mediu sau macar incepator ...
bafta!
designul actual cred ca nu este facut de tine
la iframe-ul ala din centru adauga frameborder="0" ca sa nu se mai vada marginea
scoate adsense
invata html , css nivel mediu sau macar incepator ...
bafta!
Nu prea mai sunt activ pe forumul phpBB, insa ma gasiti pe blog.
Tot ce se poate,insa pierzi din vedere ceva.Tu vorbesti din perspectiva omului care stie ce face,pe cand eu experimentez.Deocamdata am facut doar site-uri micute nu prea complicate.Am in plan ceva mai amplu , insa imi trebuie multe cunostinte.
Oricum multumesc si tie pentru timpul acordat si pentru aprecieri.
Oricum multumesc si tie pentru timpul acordat si pentru aprecieri.