Am uitat parola contului de administrator.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am uitat parola contului de administrator.
Am uitat parola de la singurul cont admin.Cum sa fac sa o recuperez.Am acces la fisierele php ale forumului care sunt la mine pe server.Ce sa fac sa dau de parola de la admin?Multumesc anticipat.
- BuGsY
- Fost coleg
La ce a spus mihai, poţi adăuga documentaţia din articolul Am uitat numele/parola de administrator al forumului !
După cum poţi vedea o rezolvare vine şi din phpMyAdmin:
Navighezi în tabelul numetabela_users, te uiţi după userul tău (administratorul are în coloana user_active valoarea 1), faci click pentru a edita acel utilizator, te duci la câmpul user_password, selectezi funcţia PASSWORD (parola fiind encriptată) iar apoi în dreptul acesteia la Valoare pui noua parolă.
După cum poţi vedea o rezolvare vine şi din phpMyAdmin:
Navighezi în tabelul numetabela_users, te uiţi după userul tău (administratorul are în coloana user_active valoarea 1), faci click pentru a edita acel utilizator, te duci la câmpul user_password, selectezi funcţia PASSWORD (parola fiind encriptată) iar apoi în dreptul acesteia la Valoare pui noua parolă.
- BuGsY
- Fost coleg
Păi dacă allege funcţia PASSWORD aceasta va fi encriptată automat de către phpMyAdmin.
Dacă nu vrea aşa poate să se ducă la http://www.acecoolco.com/tool_md5.php să îşi introducă parola la Submit Query iar apoi îşi va vedea noua parolă encriptată în câmpul After, cod ce va trebui copiat iar apoi lipit în câmpul user_password/valoare din phpMyAdmin.
Dacă nu vrea aşa poate să se ducă la http://www.acecoolco.com/tool_md5.php să îşi introducă parola la Submit Query iar apoi îşi va vedea noua parolă encriptată în câmpul After, cod ce va trebui copiat iar apoi lipit în câmpul user_password/valoare din phpMyAdmin.
-
- Utilizator înregistrat
Ma si duc sa incerc.
Mersic.Acum intru sa incerc.
-
- Utilizator înregistrat
Ups...I did it again.
Multumesc pentru tot.Sunt incepator in PhpBB.Mi-am prins urechile in MyPhp Admin.Cum forumul era cam gol,cu exeptia catorva useri,am hotarat sa il sterg si sa il instalez din nou.O sa trimit fiecaruia un mail cu rugamintea de a se reinscrie.Cam asta e... O sa ma uit atent sa vad cum e cu parolele astea.Numai bine.

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
am actualizat articolul cu alta metoda de a schimba parola (utila mai ales in cazul in care nu functioneaza notificare pentru forumularul de generare a unei noi parole):
Am uitat numele/parola de administrator al forumului !- adaugati un membru nou in forum, retineti parola acestuia (in clar), intrati in baza de date in tabela numetabela_users (standard este phpbb_users), copiati parola acestuia din campul user_password in inregistrarea utilizatorului care e administrator. Astfel, administratorul va avea aceeasi parola cu a utilizatorului nou creat.