cer ajutor
cer ajutor
am cerut ajutor si voi imi stergeti topicu ? pe langa ca a trecut 3 zile si voi nu miati raspuns la topic mai il stergeti ! asta e nesimtire daca nu stiti sa raspundeti nu raspundeti lasati pe unu ce stie ! daca aveti moderator sau chiar un administrator nu trebe sa imi stearga topicu !
...
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: cer ajutor
Nu-ti sterge nimeni topicul, il muta in forumul unde trebuie. Nu e vina noastra ca postezi alandala si de mai multe ori aceeasi chestie.Nakamura scrie:am cerut ajutor si voi imi stergeti topicu ? pe langa ca a trecut 3 zile si voi nu miati raspuns la topic mai il stergeti ! asta e nesimtire daca nu stiti sa raspundeti nu raspundeti lasati pe unu ce stie ! daca aveti moderator sau chiar un administrator nu trebe sa imi stearga topicu !
P.S.: Ai grija la cuvinte gen "nesimtit"

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aici e bine, de aia inca exista mesajul. Pentru celelalte, uita-te la tine in profil si vezi unde au fost mutate.Nakamura scrie:daca tu zici ca postez unde nu trebuie asa sa fie am postat aici ! ce nu e bine ? era problema la phpbb2 !
Titlul nu prea are legatura cu ce scrie in topic, citeste regulamentul:
2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
- numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.