help plz avatar

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
v_1
Nou venit

help plz avatar

Mesaj de v_1 »

Salut!Sunt mai nou in lumea forumurilor si de aceea apelez la voi.Am o problema,doream ca marimea avatarurilor sa fie mai mare de 6 kb si mam dus la >Configurare generala>Dimensiunea maximă a fişierului ce conţine imaginea asociată>si am schimbat in 15,tin minte ca era 6,...(ceva)nu mai stiu exact cat,eu am pus simplu 15,dupa ce dau trimite ma duc sa imi pun poza si imi arata "mărimea fişierului poate fi cel mult de 0ko".Daca eu am pus 15 de ce imi arata 0?Si acum nu mai pot pune nicio poza.Cum fac ca sa pot pune din nou poza si daca stiti cum sa fac sa maresc dimensiunea lor? :cry: :cry: :(
Urmelinho
Utilizator înregistrat

Mesaj de Urmelinho »

daca nu ma insel dimensiunea este data in biti si pentru 20kb am impresia ca trebuie sa scrii 20000. nu sunt sigur
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Cum a spus si Urmelinho asa este (ordinul de multiplicare :D ), transforma si iti va merge mai mult ca sigur.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
v_1
Nou venit

Mesaj de v_1 »

a mers :D ty :) :D
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”