Repartizare fisiere
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Unele sectiuni nu sunt traduse:Trecand la urmatorul pas "I agree to these terms" 50% este netradus, phpbb3/ucp.php?mode=register
Sectiuni aproximativ 50% traduse
Sectiuni aproximativ 50% traduse
- phpbb3/search.php?key...
- phpbb3/search.php?key...
- phpbb3/ucp.php?mode=resend_act (de asemenea apasand tot in aceasta sectiune pe "Trimite" fara a completa campurile returneaza o pagina in engleza)
- phpbb3/ucp.php (cam panoul utilizatorului este netradus) [NECESITA SA FI AUTENTIFICAT]
Ultima oară modificat 03-Ian-2008, 16:11:03 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Necorectate
Multe din frezele care le-ai observat ca sunt netraduse tin de ucp.php si de board.php care inca au fraze netraduse.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
@Shadow of Wishes: multumim pentru sesizari.
NetraKID are dreptate. Trebuie sa verificati doar ce apare ca si corectat aici (cu culoare verde). Exemplu:
NetraKID are dreptate. Trebuie sa verificati doar ce apare ca si corectat aici (cu culoare verde). Exemplu:
database.php 62 (skeleton - trimis, bogdan - corectat)
Stiu ca toata lumea face treaba asta benevol, asa ca nu vreau sa fiu inteles gresit, dar exista o estimare pt. cand va fi gata? Nu de alta, dar am observat ca in momentul de fata doar limbile romana si klingona nu sunt disponibile. Cred ca ar da naspa ca klingonienii sa termine de tradus inaintea romanilor.bogdan scrie:Datorita faptului ca multi ne intreaba cand vor aparea fisierele in limba romana pentru phpBB3, iata care este stadiul proiectului:
viewtopic.php?p=76095#76095

eu cred ca klingonienii il vor termina inaintea noastra.... se vede doar ca din 02.01.2008 nu s-a mai pus nici un fisier tradus.... iar ciclu trebuie sa te contrazic.... phpbb romania este un site oficial... si ar trebuii sa se ocupe.. nu sa astepte de la altii sa faca acest lucru!
axn si pe tine trebuie sa te contrazic.... de exemplu sa luam acest text: Pe {REGISTER_DATE} aţi înregistrat un nou cont la "{SITENAME}". Până acum nu aţi activat acest cont, trebuie să faceţi asta înainte să puteţi să vă logaţi. Pentru utilitatea dumneavoastră, vă repetăm link-ul mai jos....
nu sunt traducator... dar... nu se poate traduce motamo totul din en in ro si mie personal mi se pare cam aiurea textul acesta precum multe altele... iar cei care traduc ar trebuii sa tina cont de acest lucru...
axn si pe tine trebuie sa te contrazic.... de exemplu sa luam acest text: Pe {REGISTER_DATE} aţi înregistrat un nou cont la "{SITENAME}". Până acum nu aţi activat acest cont, trebuie să faceţi asta înainte să puteţi să vă logaţi. Pentru utilitatea dumneavoastră, vă repetăm link-ul mai jos....
nu sunt traducator... dar... nu se poate traduce motamo totul din en in ro si mie personal mi se pare cam aiurea textul acesta precum multe altele... iar cei care traduc ar trebuii sa tina cont de acest lucru...
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
TOATE fisierele sunt traduse, trebuie doar corectate. De unde ai scos data de 02.01 ? Am corectat multe fisiere dupa acea data si le-am pus pe site.|Robert| scrie:eu cred ca klingonienii il vor termina inaintea noastra.... se vede doar ca din 02.01.2008 nu s-a mai pus nici un fisier tradus.... iar ciclu trebuie sa te contrazic.... phpbb romania este un site oficial... si ar trebuii sa se ocupe.. nu sa astepte de la altii sa faca acest lucru!
Te-as ruga fara misto-uri cu klingonienii and stuff, ca n-am chef sa ma enervez. La ora actuala doar eu si Bogdan mai miscam ceva, restul stati si va uitati si asteptati mura-n gura. Ai ceva de corectat, zici exact in ce fisier si ce linie. Vrei sa iei un fisier sa-l corectezi, te rog sa-l iei. In felul asta terminam traducerea mai repede.