Deep-Graphics...Forum de grafica, tutoriale, resurse etc...

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Deep-Graphics...Forum de grafica, tutoriale, resurse etc...

Mesaj de Kre@toR »

Salutare, am realizat un forum de grafica. In 2-3 zile vom realiza si un Resource pack care va contine:

PSD-uri
Stock-uri
Tutoriale
C4D-uri
Rendere
Vectori
Si altele...

Pe forum sunt deocamdata cateva tutoriale "mai bune sa zic asa". Sunt si vreo 3 tutoriale foarte foarte bune, de baza pentru incepatori mai ales, tehnici de semnaturi, ce inseamna aia ce inseamna aia...:D. Mai multe detalii vedeti acolo :D:

FORUM: http://deep-graphics.com/forum

Astept pareri :D. Multumesc.
Ultima oară modificat 04-Ian-2008, 13:10:22 de către Kre@toR, modificat de 2 ori în total.
pid^

Mesaj de pid^ »

E cam degeaba :)
Pentru ca ai folosit o tema free, esti un forum de grafica nu? Ma rog, nu te condamn ca asa am facut si eu prima data.
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Hmm...nu este nici o tema default :) toate sunt modificate inafara de cea de la siteul de resurse pentru ca ieri l-am pus si nu prea am avut timp sa modific :).
Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele:
| Deep-Graphics Site | | Deep-Graphics Forum | | Deep-Graphics Resources |
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Re: Deep-Graphics...Forum de grafica, tutoriale, resurse etc

Mesaj de Kre@toR »

Pff...ma scuzati de dublu post :) in loc sa dau edit la primul post am dat citeaza :( eram obisnuit sa fie primul buton EDIT ...imi cer scuze incaodata :)
pid^

Mesaj de pid^ »

E cam tot acelasi lucru, deci folosesti o tema free.
Acu nu vreau sa sariti in capul meu, vreau sa-ti spun ca ar fi bine sa modifici una.
Nu e greu, incearca.
Incearca sa schimbi width de la tema pe la 95% cred ca o sa se vada mai bine zic eu
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

Ooo mersi pentru sugestie cu width :X uitete putin pe forum :D se vede mult mai calumea :P. Si in legatura cu tema...am luat acidtech_tiger si i-am modificat design-ul :) mai am de facut butoanele...ma gandeam cum sa le fac :D stiu ca e usor sa modifici ;) modifici imaginile, backgroundul etc...:D
Invata Photoshop! Tutoriale, competitii, resurse, intrebari, ajutor, tutoriale de incepatori si altele:
pid^

Mesaj de pid^ »

N-ai pentru ce
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

e fainutz , numai k butoanele is prea mici . Bafta :)
Exile
Utilizator înregistrat

Mesaj de Exile »

pid^ scrie:E cam degeaba :)
Pentru ca ai folosit o tema free, esti un forum de grafica nu? Ma rog, nu te condamn ca asa am facut si eu prima data.
Ce treaba are tema cu materialele si informatiile ce contine un forum ? Poate ne place tema proSilver . Un forum nu se judeca dupa faptul ca tema este free sau modificata .
Kre@toR
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kre@toR »

ANUNT!!! Am lansat Deep Graphics RESOURCE PACK #1!!! Mai multe detalii aici: http://deep-graphics.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=243
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”