www.Rap-Land.dap.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
hEcK
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.Rap-Land.dap.ro

Mesaj de hEcK »

TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Imi place tema forumului da macar fa si tu update la versiune de la 2.0.7 la 2.0.8. Apropo din cate imi aduc eu aminte se posteaza forumuri care contin traducere in romana nu in engleza sau alte limbi. Macar faceai un forum in limba romana despre artisiti de RAP autentici daca doresti sa faci ceva cu adevarat original.
ovisopa
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovisopa »

Interesanta ideea forumului dar mai este de lucru la el, ca de obicei eu vin cu criticile :lol: .. so :

#1. incearca sa lucrezi un pik sigla pt ca nu e aranjata delok, ai pus un font si gata , ti-ai facut o sigla ... macar un embos finut ... si o umbra ... imediat se schimba aspectul siglei.

#2. daca nu ai timp sa mai lucrezi la aspectul siglei incearca macar sa o optimizezi putin :!: la dimensiunile de doar 349 x 30 pixeli e cam mult 30k .. banuiesc ca nu ai dat compresie delok la jpg'u ala.. Daca nu mai adaugi multe culori in sigla e mai indicat sa o salvezi ca gif cu putine culori ... am incercat de curios sa export poza sigla ta (cea cu verde) in formatul gif cu doar 5 culori si a iesit de doar 1.10 KB .. pana la 30KB mai este mult , poza nu a pierdut din detalii .. pt ca nu are ce sa se piarda :)

acum m-am uitat si la poza de sus .. cea cu textul negru, si este de aprox ~ 60KB ... nu am avut timp sa mai dau un export dar si aia probabil tot pe la 1 - 2 KB ajunge daca este savata ca gif. Oricum ceva este dubios cu pozele alea pt ca au extensia jpg dar cand le salvez le vede bmp .. in prowser la properties le vede tot bmp ( daca e bmp se explica marimea pozelor ) ...

#3. textele "View previous topic :: View next topic" si "Display posts from previous:" (din partea de jos a paginii) nu se prea inteleg pt ca culoare textului este negru iar fundalul este o combinatie din linii negre si gri :(

cam atat

spor la treaba :P

see ya
hEcK
Utilizator înregistrat

Mesaj de hEcK »

:lol: good ideas.
TIR:
1. Forumu` nu e facut de mine, ci de un prieten
2. De unde sa iau 2.0.8?
3. Ajuta`ma sa`l fac in romana ce doar esti traducator si am putea sa facem ceva "ORIGINAL", cum zici tu

ovisopa:
1. Ai dreptate cu sigla.
2. Si cu textele ai dreptate
3. Atat!
Si cum ziceam, vretzi sa ma ajutati, daca avetzi timp si vretzi.
Multzumesc!
hEcK
Utilizator înregistrat

Mesaj de hEcK »

Pa! allz! Plec in excursie 3 zile! O sa vad raspunsurile cand vin!
hEcK
Utilizator înregistrat

Mesaj de hEcK »

Am facut forumu' in roână
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”