Utilizatorii raman inactivi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Utilizatorii raman inactivi
Imediat dupa ce unii utilizatori isi fac cont, userul lor ramane inactiv.
Dar nu o data am vazut treaba asta, ci de mai multe ori.
Astazi am observat ca se tot intampla, in control panel jos de tot la Home vad utilizatori inactivi.
Ce se intampla?
Edit: e cumva din cauza la COPPA?
Dar nu o data am vazut treaba asta, ci de mai multe ori.
Astazi am observat ca se tot intampla, in control panel jos de tot la Home vad utilizatori inactivi.
Ce se intampla?
Edit: e cumva din cauza la COPPA?
pai tu cred ca ai obtiunea de activare prin email si hostul pe care ai tu forumul nu suporta E-mail si din cauza asta se intampla totul
Singurul Forum Care Se Ocupa De Liga 1 In Fifa Manager http://forum.romanager.ro
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Acei utilizatori inactivi pot fi afisati acolo din urmatoarele motive:
1. Daca ai dat ca inregistrarea sa se faca prin trimitere de e-mail de activare si acesta nu a ajuns acolo, vei vedea "utilizator inactiv"
2. Daca utilizatorul care a dorit sa se inregistreze si nu a primit respectivul e-mail, si in concluzie nu a putut sa isi activeze contul, de asemenea este afisat ca utilizator inactiv.
3. Daca din cauza ca tu nu ai functia mail() activa pe server si ai decis sa folosesti functia de activare prin e-mail, toti utilizatorii ce doresc sa se inregistreze, vor fi afisati ca inactivi.
1. Daca ai dat ca inregistrarea sa se faca prin trimitere de e-mail de activare si acesta nu a ajuns acolo, vei vedea "utilizator inactiv"
2. Daca utilizatorul care a dorit sa se inregistreze si nu a primit respectivul e-mail, si in concluzie nu a putut sa isi activeze contul, de asemenea este afisat ca utilizator inactiv.
3. Daca din cauza ca tu nu ai functia mail() activa pe server si ai decis sa folosesti functia de activare prin e-mail, toti utilizatorii ce doresc sa se inregistreze, vor fi afisati ca inactivi.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
-
- Fost coleg
-
- Fost coleg