Unii dintre voi stiu ca ati accesat www.phpbb3db.com dar unii nici nu cred ca ati auzit de el, de aceea il fac public aici pentru a afla diverse opinii in ceea ce priveste design-ul, functionalitatile s.a.m.d. Site-ul a fost lansat acum ceva vreme, dar datorita modificarilor ce au aparut pe parcurs in ceea ce priveste scripul phpbb3 nu ne-am permis sa instalam prea multe moduri datorita incompatibilitatii dintre RC-uri. Acum, odata cu lasnarea versiunii Gold, am hotarat sa ne apucam incet de modificari, personalizari, si diferite optimizari. Momentan am ramas cam fara idei despre ceea ce am putea adauga asa ca, curiozitatea il face pe om sa intrebe pentru a afla cat mai multe.
In privinta paginii de start, abia acum o dezvoltam, deoarce ne-am axat mai mult pe comunitatea pe care o detinem.
In concluzie, vrem sa aflam ceea ce iti place sau displace la ceea ce vei vedea pe acest site, scopul nostru este sa oferim suport in varianta romana pentru phpbb3.
Q: De ce sa te inregistrezi pe acest site?
A: Pentru ca vei putea beneficia de toate functionalitatiile acestui forum.
Q: Ce pot gasi pe site-ul tau?
A: Poti gasi explicatii despre diferitele teme si MOD-uri, dar vei putea sa le si descarci.
Asadar te asteptam alaturi de noi !
Portal / Community - phpBB3DB.com
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Portal / Community - phpBB3DB.com
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Unele butoane din header nu duc catre o pagina anume. Ai discutat cu baietii de la phpBB.com, sunt de acord sa folosesti un asemenea header conceput de ei?
In forum nu ai niciun link care duce spre site.
Nu vad rostul acelor imagini in indexul sitului. Si chiar daca ar avea unul, nu vad rostul linkurilor acelor imagini. Mai bine ai pune ca link un efect javascript sa se deschida un box cu imaginea marita la accesare. Mai pune acolo niste casute, feeduri, sa mai umpli spatiul gol din stanga.
LE. Unde e copyrightul catre http://www.phpbb3portal.com/portal.php ?
In forum nu ai niciun link care duce spre site.
Nu vad rostul acelor imagini in indexul sitului. Si chiar daca ar avea unul, nu vad rostul linkurilor acelor imagini. Mai bine ai pune ca link un efect javascript sa se deschida un box cu imaginea marita la accesare. Mai pune acolo niste casute, feeduri, sa mai umpli spatiul gol din stanga.
LE. Unde e copyrightul catre http://www.phpbb3portal.com/portal.php ?
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In primul rand, index-ul nu este gata, acum lucram sa mutam totul pe un server mai rapid pentru ca se incarca destul de greu si pe noul host am intampinat mici probleme.
In al doilea rand, imaginile din header nu sunt concepute de cei de la phpbb.com ci de persoana a carui copyright apare pe site. Deci nu este nimic ilegal.
Imaginile din pagina principala sunt puse momentan doar pentru a vedea asezarea lor in pagina, ele vor reprezenta sponsorizarile.
Spatiul acela va fi completat de feed-uri cum ai spus si tu, dar cautam sa instalam si un mod prin care sa puteam extrage de pe forum un anumite mesaj cu tot cu continutul acestuia.
Butoanele acelea, stim ca nu duc catre sectiuni anume, dar de asemenea integram sectiunile corespunzatoare acestora.
Si copyright-ul inexistent al paginii principale se datoreaza faptului ca folosim un footer dinamic cum este si header-ul (diferit pentru fiecare sectiune), si va aparea si acela, nu e asta o problema majora.
In al doilea rand, imaginile din header nu sunt concepute de cei de la phpbb.com ci de persoana a carui copyright apare pe site. Deci nu este nimic ilegal.
Imaginile din pagina principala sunt puse momentan doar pentru a vedea asezarea lor in pagina, ele vor reprezenta sponsorizarile.
Spatiul acela va fi completat de feed-uri cum ai spus si tu, dar cautam sa instalam si un mod prin care sa puteam extrage de pe forum un anumite mesaj cu tot cu continutul acestuia.
Butoanele acelea, stim ca nu duc catre sectiuni anume, dar de asemenea integram sectiunile corespunzatoare acestora.
Si copyright-ul inexistent al paginii principale se datoreaza faptului ca folosim un footer dinamic cum este si header-ul (diferit pentru fiecare sectiune), si va aparea si acela, nu e asta o problema majora.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.