Am instalat cu succes un phpbb2, am configurat forumul, m-am logat ca admin, ...
Totul a mers normal pana am incercat sa-i dau un logout .
Cand dau logout apare o pagina unde spune ca "Internet Explorer cannot display the webpage". La fel se intampla si daca incerc sa intru in partea de administrare.
Care ar fi remediul pentru aceasta problema?
PS: am incercat mai multe instalari, dezinstalari dar problema persista.(dupa instalare merge ok pana la primul logaut)
Problema Login, logout
Daca ii dau login, pun psw si usr dau login => apare pagina goala .
Daca introduc linkul in browser www......../forum atunci se deschide forumul si eu apar a fi logat.
In partea de admin nu mai pot sa ma logez.
am incercat si alt usr,browser,... dar e la fel.
hostul e unul platit.
PS:phpbb l-am instalat folosind Scripts Library din CPanel.
Daca introduc linkul in browser www......../forum atunci se deschide forumul si eu apar a fi logat.
In partea de admin nu mai pot sa ma logez.
am incercat si alt usr,browser,... dar e la fel.
hostul e unul platit.
PS:phpbb l-am instalat folosind Scripts Library din CPanel.
Buna ziua.
O problema similara, pentru ca nu am dorit sa mai creez un topic este pe acest forum. In momentul in care se logheaza utilizatorii, totul merge perfect, daca doresc sa scrie un mesaj, sunt redirectionati pe prima pagina si apar ca fiind nelogati.
In concluzie, pentru a putea scrie un mesaj, trebuie sa repede procedura de logare de doua ori.
Exista vreo soutie pentru ca logarea sa decurga normal?
multumesc anticipat.
O problema similara, pentru ca nu am dorit sa mai creez un topic este pe acest forum. In momentul in care se logheaza utilizatorii, totul merge perfect, daca doresc sa scrie un mesaj, sunt redirectionati pe prima pagina si apar ca fiind nelogati.
In concluzie, pentru a putea scrie un mesaj, trebuie sa repede procedura de logare de doua ori.
Exista vreo soutie pentru ca logarea sa decurga normal?
multumesc anticipat.