Cine poate sa ma ajute?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
head-black
Utilizator înregistrat

Cine poate sa ma ajute?

Mesaj de head-black »

Am un radio non-stop dar am o singura problema la el atat.
Atunci cand vrea sa intre un Dj pe el trebuie sa astepte sa inchida celalt Dj radio-ul si apoi sa se conecteze celalat !
Am vazut la un radio nu facea asta se connecta peste el cum ar veni!
Cine stie cum sa fac si eu acelasi lucru !
Ms mult pt ajutor!
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

head-black, citeste regulamentul:
2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
  • numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Depinde de serverul folosit. Majoritatea, au o optiune de a deconecta actualul dj conectat. Nu e ca la Yahoo messenger, ca daca altu intra, il scoate pe alalalt.
Daca folosesti shoutcast, (care ti-l recomand) intra pe http://host-ul-tau:port
In general portul standard e 8000. Acolo te loghezi (tu sau dj-ii tai) in sectiunea de administrare, iar de acolo poti da kick actualului dj conectat.
What I'm s'pose to write here ?
head-black
Utilizator înregistrat

Mesaj de head-black »

Cod: Selectaţi tot

Depinde de serverul folosit. Majoritatea, au o optiune de a deconecta actualul dj conectat. Nu e ca la Yahoo messenger, ca daca altu intra, il scoate pe alalalt.
Daca folosesti shoutcast, (care ti-l recomand) intra pe http://host-ul-tau:port
In general portul standard e 8000. Acolo te loghezi (tu sau dj-ii tai) in sectiunea de administrare, iar de acolo poti da kick actualului dj conectat.
Ms mult!
Am citit si regulamentul cu aceasta ocazie!
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Daca baiatu' asta tot a teschis subiectul despre un radio on line, caut si eu sa aflu cum se poate face cu SHOUTcast un radio online atata timp cat am un host, uin domeniu.... ce altceva mai trebuie pentru un radio online, si cum anume se configureaza, ca sincer eu nu am inteles prea mare lucru din instructiunile lor.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Trebuie sa ai acces prin ssh la acel host. Daca e pe un server cu linux. Daca e pe calculatorul tau personal si ai windows, atunci descarci varianta pentru windows, dupa care faci niste setari in sc_serv.ini.
Si anume: port-ul, care il poti lasa 8000 daca doresti, numarul maxim de ascultatori care sa poata fi conectati, parola pentru conectare a sursei (care va emite) si parola pentru login in administrare (daca doresti sa fie diferita) pentru a putea doar tu sa setezi ban-uri sau sa dai kick-uri.
Apoi, ai nevoie de un program cu care sa emiti. Recomand SAM Broadcaster. Vei putea sa setezi encoding-ul (recomand AAC+) si numarul de kb/s de emisie. (N-are trebui sa pui mai mult de 32 kb/s, e o calitate destul de buna cu aac+, si poate fi ascultat si de cei care au net mai slab; si Radio21 emite tot asa, si tot cu shoutcast).
In afara de SAM Broadcaster, mai exista si plugin-ul SOUTcast source, care se ataseaza la winamp, pentru a emite cu winamp-ul. E mult mai usor de configurat, ce-i drept, dar de multe ori risti sa se blocheze in timpul emisiei.
Serverul nu are nevoie decat de un host, merge aproape pe orice sistem de operare, iar interfata web este http://host:port. (port-ul setat in configurare).
Nu are nevoie nici de apache, are "propriul apache".
What I'm s'pose to write here ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”