Header&Footer_Simple_Edit_1.0.3

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
raul7
Utilizator înregistrat

Header&Footer_Simple_Edit_1.0.3

Mesaj de raul7 »

Am instalat acest MOD.
Pe forum eu folosesc stilul SAPHIC.
Deci am adaptat mod-ul la template... adica am facut modificarile pe care trebuia sa le fac in fisierele din subSilver la Saphic...
Imi apar in Panoul Administratorului categoriile pt. Header si Footer, dar sub butonul TRIMITE, si dupa ce pun codul si apas TRIMITE, nu imi memoreaa codul html... vreo solutie?
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Editeaza template-urile si pune acele casute inainte de tag-ul </form>.
De aia nu ti le salveaza.
What I'm s'pose to write here ?
raul7
Utilizator înregistrat

Mesaj de raul7 »

daca poti sa explici mai detaliat...
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

In pagina board_config_body.tpl, din folder-ul admin de la template, ultimele chestii inainte de inchiderea formularului de modificare a setarilor (/form), ai butoanele Submit si Reset.

Cod: Selectaţi tot

<td class="catBottom" colspan="2" align="center">{S_HIDDEN_FIELDS}<input type="submit" name="submit" value="{L_SUBMIT}" class="mainoption" />&nbsp;&nbsp;<input type="reset" value="{L_RESET}" class="liteoption" />
		</td>
	</tr>
Dupa care, formularul din care acele optiuni fac parte, este inchis.

</table></form>
Campurile cu header & footer edit, trebuie sa faca parte din formular, asadar trebuie puse inainte de </form>, ca sa iti poata fi preluate datele de catre pagina care le proceseaza.
raul7
Utilizator înregistrat

Mesaj de raul7 »

adica dupa ce adaug

<th>Header & FOOTER edit</th>
	</tr>
	<tr>
		<td>Overall header edit<br><span>Acest cod va aparea in header. Puteti sa folositi text, html sau java script.<br><font>ATENTIE! Daca introduceti un cod gresit, forumul nu va functiona corect </font></span></td>
		<td><textarea>{HEADER}</textarea></td>
	</tr>
	<tr>
		<td>Overall footer edit<br><span>Acest cod va aparea in footer. Puteti sa folositi text, html sau java script.<br><font>ATENTIE! Daca introduceti un cod gresit, forumul nu va functiona corect </font></span></td>
		<td><textarea>{FOOTER}</textarea></tr></td>

</table></form>

<br>
pun

</table></form>
?[/code]
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Pai nu pui </form> de doua ori. Asa cum este in prima rubrica de cod pe care ai postat-o.
raul7
Utilizator înregistrat

Mesaj de raul7 »

axn daca ai putea sa imi lasi tu ceea ce trebuie sa modific in board_config_body.tpl, dar exact cum trebuie sa scriu, sa dau copy-paste, ca eu sunt incepator...multumesc
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Pai asa cum ai postat in prima sectiune de cod, este bine. Acele campuri <textarea> sa fie inainte de </form>

<th>Header & FOOTER edit</th> 
   </tr> 
   <tr> 
      <td>Overall header edit<br><span>Acest cod va aparea in header. Puteti sa folositi text, html sau java script.<br><font>ATENTIE! Daca introduceti un cod gresit, forumul nu va functiona corect </font></span></td> 
      <td><textarea>{HEADER}</textarea></td> 
   </tr> 
   <tr> 
      <td>Overall footer edit<br><span>Acest cod va aparea in footer. Puteti sa folositi text, html sau java script.<br><font>ATENTIE! Daca introduceti un cod gresit, forumul nu va functiona corect </font></span></td> 
      <td><textarea>{FOOTER}</textarea></tr></td> 

</table></form> 
Daca nici dupa ce sunt asa nu iti merge, sau daca de la inceput au fost asa, atunci inseamna ca e o o problema in pagina de procesare a datelor si introducere in mysql.
In acele campuri ramane codul care il introduci ? Sau pur si simplu nu apare in header sau footer ? Ca daca nu apare in header sau footer, si e ceva script pt. contorizare, e posibil sa trebuiasca sa mai astepti pana se activeaza.
raul7
Utilizator înregistrat

Mesaj de raul7 »

Nu imi raman inici in acele cimpuri...
Ninja
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Ninja »