Am o problema cu instalarea Music Online Mod (Media Center)

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
kojeak
Nou venit

Am o problema cu instalarea Music Online Mod (Media Center)

Mesaj de kojeak »

Sunt un incepator ... Si as dori sa instalez mod-ul Music Online Mod (Media Center) pe forum-ul meu ... dar nu stiu cum ??? m-am uitat in intsal.txt si am urmat acei pasi de copy ... dar m-am uitat pe tot forum-ul al meu dar nu gasesc Music Online .. Cred ca nu am facut ceva bine ... dar ma gandesc ca ar trebui sami dea o eroare daca nu era ceva bine instalat, dar mie nu mia dat nici o eroare ... asa ca am facut ceva pe akolo dar nu stiu cum sa fac sa imi apara pe forum-ul meu ... Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine !!! sau daca stiti vre-un alt mod mp3 player ... anuntatima si daca tot stiti de mp3 player sami ziceti si cum sal instalez ... pls ast un raspuns
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

E vorba de acest MOD ?

Daca raspunsul este DA, compatibilitatea lui este cu phpbb de la 2.0.4 la 2.0.10. Asa ca...
kojeak
Nou venit

Mesaj de kojeak »

da este vorba de acest mod .... deci pana la urma imi zici ce trebuie sa fac mai exact pls
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Mai intai sa spui ca versiune de phpbb ai instalat, daca mai ai si alte MOD-uri instalate, daca ai versiunea in limba romana...mai sunt si altele scrise in regulament, dar nu am timp sa caut acum. Poate ai tu timp.
kojeak
Nou venit

Mesaj de kojeak »

pei am phpbb veriune 2.4 sau asa ceva ... si am in limba romana si nu mai am nici un mod .... si vreau sa pun un mp3 player sa asculte lumea ... chestia este ca eu nu am net akasa si am server web pe calk ... crezi ca are vreo legatura ca nu sunt conectat la o retea de internet ???
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

kojeak scrie:pei am phpbb veriune 2.4 sau asa ceva ... si am in limba romana si nu mai am nici un mod .... si vreau sa pun un mp3 player sa asculte lumea ... chestia este ca eu nu am net akasa si am server web pe calk ... crezi ca are vreo legatura ca nu sunt conectat la o retea de internet ???
nu prea inteleg limbajul tau, nu ai net acasa, dar ai server web pe calculator ?
Pai atunci la ce iti trebuie forum ? Pune Winamp si asculta lumea din bloc muzica :roll:
orynider
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.3.0-a1
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de orynider »

phpBB 2.4 a fost o versiunde de dezvoltare pentru phpBB 3.0 Olympus iar mod-urile de phpBB 2.0.x nu sunt compatibile cu el.

O să lansez pe phpbb.com o versiune de media center avansată cu care poţi face pagină cu videoclipuri dar îţi trebuie phpBB 2.0.22 şi eXteme Styles Mod.

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
kojeak
Nou venit

Mesaj de kojeak »

dorine , eu vreau sa imi fac akas forumul iar dupaia sa il pun pe un server .... forumulk as vrea sa il fac pentru scoala mea , la care fac si site ... asa ka le fac akas si apoi il pun pe server... si mesrii orynider pentru rapunsul dat ...
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”