dns server
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
dns server
salut tuturor.sweffu mi-a dat un domeniu .ro inregistrat la myx,vodafone si sunt in cautare de un host care sa aiba ip in loc de name servere.care stie va rog postati aici.in afara de freetzi.com
Pai nu se poate sa aiba "ip in loc de nameservere". Orice server pentru hosting are nameserver. Daca la myx nu te lasa sa setezi domeniul pe un anumit host, cum ar fi ns.domeniu.com, ci doar pe IP, poti obtine ip-ul acelui host. Chiar si din windows, dai Start > Run, si scrii ping -t ns.domeniu.com. Acolo vei vedea ip-ul.
What I'm s'pose to write here ?
In cazul asta, daca nu merge deloc, si totusi vrei sa ai acel domeniu, suna la vodafone. Din moment ce e platit, ei iti vor acorda asistenta. Am avut si eu ceva probleme acum cativa ani cand aveam domeniu de la ei, si doar asa am reusit sa rezolv.
Dar nu prea merita sa te zbati.. ca plateesti si domeniul, si hosting-ul.. mai bine iei de la rnc. E peste un milion, dar e pe viata.
Dar nu prea merita sa te zbati.. ca plateesti si domeniul, si hosting-ul.. mai bine iei de la rnc. E peste un milion, dar e pe viata.
What I'm s'pose to write here ?