www.art-design.phpbb2.us
Descriere: Acest forum este de design!Aici rezolvam cereri design si probleme ale userilor!Noi am incercat sa fim cat de ajutatori!Sper ca suntem de ajutor!
www.art-design.phpbb2.us
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
"Design" nu disign
On topic: banerul arata oribil, nu are legatura cu restul forumului, si iti recomand sa lasi si vizitatori sa vada continutul forumului, pe mine unu nu mai convins cu nimik sami fac cont pe forum, chiar nu cred ca osa mai dau pe acolo, daca nu pui aici anunt de ceva inbunatatiri.
On topic: banerul arata oribil, nu are legatura cu restul forumului, si iti recomand sa lasi si vizitatori sa vada continutul forumului, pe mine unu nu mai convins cu nimik sami fac cont pe forum, chiar nu cred ca osa mai dau pe acolo, daca nu pui aici anunt de ceva inbunatatiri.
Ultima oară modificat 14-Ian-2008, 02:01:24 de către aurelfoto, modificat 1 dată în total.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu