Cum pun banner cu reclama la fiecare sfarsit de topic ?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
dan74mm
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum pun banner cu reclama la fiecare sfarsit de topic ?

Mesaj de dan74mm »

Am deschis un alt topic deoarece :

Am incercat sa instalez inline banner, si de fapt dupa putin timp am realizat ca nu acela este mod-ul care doream sa-l instalez ... oricum discutia pe tema MOD-ului inline banner cred ca a fost constructiva ... De fapt doresc instalarea unui MOD ( care nu stiun cum se numeste ... ), care sa puna un post cu o reclama la fiecare sfarsit de topic, adica, ultimul post din toipic sa fie tot timpul cel cu reclama ... Ceva de genul acesta este pe softpedia ...

(Vezi in imaginea de mai jos):

Imagine
bluestar
Utilizator înregistrat

Mesaj de bluestar »

Din cate stiu eu Inline Banner Ad poate fi configurat sa puna reclama ca un ultim post.
I`m back on phpBB.ro!
bluestar - also known as komAk
komAk`s blog - Life goes on...
dan74mm
Utilizator înregistrat

Mesaj de dan74mm »

Pai pana la urma care este MOD-ul care pune reclama exact ca si in poza de mai sus ? E sau nu inline banner ? Sau este lat mod care face numai asta ? Ca e singura chestiune care ma intereseza, deci nu ma intereseaza sa pun reclame in alta parte decat asa ca "ultim post" ...
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”