Salut
Am si eu o problema care nu are neaparat legatura cu Forumul phpBB, dar va scriu voua pentru ca sunteti cei mai prompti dintre toti moderatori pe care i-am intilnit pe NET la diverse forumuri.
Deci despre ce-i vorba. Am facut un site (de fapt un minisite: cateva butoane, cateva linkuri la unele .htm locale, ba chiar am reusit sa pun un forum "de-al vostru"- phpBB).
Site-ul este la www.energ.as.ro. Deci este la as.ro.
Problema este ca de vreo doua zile, la intrare pe site imi apare jos in dreapta o casuta de cautare (care nu-mi apartine) si pe care daca o folosesti te trimite la as.ro la o pagina de cautare (puteti chiar sa o incercati ca sa vedeti unde va trimite).
Chestia asta mie nu-mi place deloc.
Ii un javascript @#$&^ (ca sa nu zic altfel) care ma trimite la as.ro (la cautare).
Intrebarea mea este urmatoarea. Cum naiba sa scap de javascriptul ala. Unde naiba ii pus?
Am sters prin ftp frame-rile care sunt continute in pagina index.php. Am inlocuit chiar index.php cu ceea ce aveam acasa (nealterat).
Prostia aia tot imi apare.
Si inca o faza interesanta.
Daca intru cu Internet Explorer si ii dau la View-Privacy report (Pana la urma ii bun si IE de ceva). Imi apare inca un javascript de la nu stiu de site netfuel.com dracu mai stie cum.
Deci o data cu pagina mea se incarca doua js pe care nu le vreau.
Cum scap de ele?
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca in directorul unde ii pus site-ul (la as.ro) meu am mai descoperit ca exista un fisier care se numeste ".webstats.rrd" si care ii ascuns, cred ca numele spune totul - cred ca cineva face niste statistici pe spinarea mea. Am sters fisierul dar a aparut din nou.
Cred ca am gresit inca de la inceput cind nu am setat corect permisiunile (CHMOD) pentru diversele foldere si fisiere ce formeaza siteul.
Dar totusi simpla inlocuire a lor ar trebui sa rezolve problema, nu?
Ce-i de facut?
Daca totusi imi raspundeti, va rog nu-mi spuneti sa le scriu la astia de la as.ro.
Rugaminte pentru moderatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- aikon
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Rugaminte pentru moderatori
Ultima oară modificat 19-Mai-2004, 08:12:46 de către aikon, modificat 1 dată în total.
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
desi nu tine deloc de phpbb si nu sint nici moderator, am sa incerc sa-ti raspund...
problema ta tine de as.ro. adica ei s-au gindit ca webmasterii au nevoie si de un search, nu unu care sa caute la fiecare pe site, ci unu care sa caute asa.... aiurea. pe linga ploaia de pop-up-uri au mai pus si acest javascript. el se genereaza automat si nu stiu cum ai putea scapa de el.
asta inseamna host gratuit. iti recomand unu platit. unele chiar sint ieftine. nu cred ca e locul potrivit sa comentez mai mult.
problema ta tine de as.ro. adica ei s-au gindit ca webmasterii au nevoie si de un search, nu unu care sa caute la fiecare pe site, ci unu care sa caute asa.... aiurea. pe linga ploaia de pop-up-uri au mai pus si acest javascript. el se genereaza automat si nu stiu cum ai putea scapa de el.
asta inseamna host gratuit. iti recomand unu platit. unele chiar sint ieftine. nu cred ca e locul potrivit sa comentez mai mult.