erori la inregistrare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

erori la inregistrare

Mesaj de MJR »

buna ziua,
de curind, administratorii serverului pe care am eu forumul, au dezactivat functia de mail ().
de atunci, cei care vor sa se inregistreze pe forum au parte de fel de fel de erori:

Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/smtp.php on line 126

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/smtp.php:126) in /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/page_header.php on line 464

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/smtp.php:126) in /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/page_header.php on line 466

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/smtp.php:126) in /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/page_header.php on line 467

precum si

Eroare generală

Could not connect to smtp host : :

DEBUG MODE

Line : 128
File : /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/smtp.php

am facut sa nu mai apara acele erori (prin marcarea liniilor din script cu @), insa nu se rezolva problema.

am setat de asemenea in forum ca inregistrarea unui user sa nu necesite activarea prin link-ul din mail, insa eroarea tot apare.

am incercat sa pun in configurarea forumului, o alta adresa de SMTP, cu user si parola, dar tot nu merge. ce se poate face in acest sens?

va multumesc pentru atentia acordata si astept un raspuns de la dumneavoastra

numai bine
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Dac nu-ti merge SMTP-ul cauta altul. De exemplu: boxfrog.com sau smtp.bonbon.net . Citeste si: viewtopic.php?t=197 - daca nu merge revino cu amanunte :-)
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am incercat si variantele recomandate de tine, dar nu au mers. apar aceleasi erori [ ca sa vezi exact dsp ce este vb incearca sa te inreg la : http://www.atlastelecom.ro/~mjro/forum/forum-ro/ ]

multumesc

numai bine
danielt

Mesaj de danielt »

M-am inscris pe forum si am vazut erorile.

Prima eroare: "fsockopen()"... apare deoarece serverul SMTP pe care incerci sa-l accesezi nu este bun sau nu poate fi accesat. Din Panoul Administratorului bifeaza Nu la "Folosiţi serverul SMTP Server pentru email" pentru a "scapa" de eroare sau asa cum ti-am spus cauta un alt server de SMTP.

Erorile de tip "Cannot add header information.." apar deoarece serverul pe care il folosesti incearca sa puna un header suplimentar - de obicei o reclama - eroarea poate fi scoasa punand semnul @ in fata randului aratat (464, 466 si 467) din page_header.php. Aceasta eroare nu influenteaza functionarea forumului.

Este posibil ca prin software, serverul atlastelecom.ro sa nu permita utilizarea serviciului SMTP de pe alte servere (pentru a evita trimiterea de spam-uri folosind ca server initial serverul lor). Ar trebui sa intrebi serviciul tehnic al serverului gazda pentru amanunte :-)

Daca afli ceva nou scrie-ne si noua :D
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am bifat Nu la "Folosiţi serverul SMTP Server pentru email" pentru a scapa de eroare ... insa din pacate acest lucru nu s-a intimplat. cel care se inscrie primeste in continuare o eroare, de tipul:

Eroare generala

Failed sending email ::

DEBUG MODE

Line : 225
File : /home/sites/site1/users/mjro/web/forum/forum-ro/includes/emailer.php

am incercat si alte servere de smtp, insa nu merge :(

ce ma sfatuiti sa fac?

multumesc,

numai bine!
danielt

Mesaj de danielt »

Eroarea care iti apare acum este datorata lipsei unui server de email si este .... "normala" in aceste conditii.

Solutia ar fi ori sa discuti cu serviciul tehnic de la atlastelecom.ro pentru a afla conditiile in care poti folosi un alt SMTP ori sa-ti schimbi hostul. Un server care ofera gratuit spatiu, destul de bun si destul de folosit, ar fi 3x.ro - nu ofera server de email dar permite folosirea unui server SMTP extern - sau lycos.ro - unde am avut si noi pana de curand siteul.

Pentru 3x.ro vezi:
Instalarea forumului pe serverul 3x.ro
Problema la înregistrare nou user!

Pentru lycos, vezi:
Instalarea forumului pe serverul Lycos

Bafta :-)
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

thx pt raspuns
am sa incerc sa iau legatura cu cei de la atlastelecom, sa vedem ce solutie se va gasi.

multumesc!

numai bine
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

am luat legatura cu cei de la atlastelecom si acestia mi-au raspuns:
"exista o lista cu functiile php dezactivate din motive de securitate. Ne pare rau dar nu putem activa aceste functii."
printre aceste functii se afla si functia de mail(). se pare ca nici un smtp extern nu accepta :(
asta e ....

numai bine,
alex-mjr!!
danielt

Mesaj de danielt »

Incearca un alt server gratuit, sunt destule care accepta si mail() si SMTP extern ;-)
DarkOne
Utilizator înregistrat

Mesaj de DarkOne »

nu incerca 3x ca te kinui degeaba, merge super greu si nu au webftp
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”