link-uri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
folosesti <a href=http://ADRESA.ro target="_blank">NUME</a>
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Cauta forum_body.html din template-ul folosit de tine deschidel cu notepad sau cu ce editezi tu codurile,
cauta:
si inlocuieste cu
am adaugat doar target="_blank" dupa
si merge 100% la mine a mers cel putin.
cauta:
Cod: Selectaţi tot
<a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<p>{forumrow.FORUM_DESC}</p>
<a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}" target="_blank">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<p>{forumrow.FORUM_DESC}</p>
"{forumrow.U_VIEWFORUM}"
e o prostie frate.... imi baga tot ce e linck din forum in alta pagina....
cred ca nu ai inteles...
ma refer la creearea unui nou forum de tip link ( Tip forum: Categorie Forum Link )
doar pe acesta vreau sa-l deschida intr-o noua pagina. nu pe totate care sunt in forum.....
si aaaaa sunt doua coduri ( <a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<p class="forumdesc">{forumrow.FORUM_DESC}</p> ) in acel fisier forumlist_body.html
cred ca nu ai inteles...
ma refer la creearea unui nou forum de tip link ( Tip forum: Categorie Forum Link )
doar pe acesta vreau sa-l deschida intr-o noua pagina. nu pe totate care sunt in forum.....
si aaaaa sunt doua coduri ( <a class="forumlink" href="{forumrow.U_VIEWFORUM}">{forumrow.FORUM_NAME}</a>
<p class="forumdesc">{forumrow.FORUM_DESC}</p> ) in acel fisier forumlist_body.html