VTuning.RO
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ok, ban si tu 14 zile.Rosca scrie:O dau eu pe offtopic si ma doare fix undeva daca iau ban sau nu, dar pid nu este altceva decat o expresie de genu" you are a scared motherfuck'ar" si ar fi bine sa stii asta omule.
Daca tu o sa ma vezi pe mine ca imi cer scuze vreodata in fata cuiva te inseli amarnic.
Salut,
See you 10 years later!
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu e asa.Nu am voie,sau dau sfaturi sau sa-mi exprim parerea referitor la un site/forum?bilo182 scrie:spiridusu_l1 sa inteleg ca tu dai reply-uri acuma la tot ce gasesti ca sa intre lumea pe site-ul din semnatura ta.. alt motiv nu gasesc..
am intrat pe site-ul tau si e "cel mai bun refferer: phpbb.ro"
~ :/
Ca e cel mai bun refferer asta nu mai e problemea mea.
Hai sa nu fim offtopic,si sa revenim la forumul tau!
Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Sincer nu cred ca asta e problema...ce fac eu.Atat timp cat nu incalc regulamentul am dreptul sa postez.Mersi,si hai sa incetam sa fim off pe topicul TAU !bilo182 scrie:am intrat cand ai inceput sa postezi.. toate reply-urile la topicuri erau lasate de tine.. "last post: spiridusu_l1" asta vedeam peste tot.. nu cred k te-a apucat asa dintr-o data sa ti exprimi parerea la toate forumurile.. :/
spiridusu e plecat in vacanta !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Nu va mai certati pe chestiuni dinastea minuscule, terminati, nimeni nu e mai bun ca altul. Revenind la subiectul initial, in legatura cu forumul, arata bine, si site-ul deasemenea, insa, modifica si tu putin tema de la forum, parca este prea simpla. Si site-ul e ok, insa mareste-i width-ul inca un pic, si mai adauga inca, cateva chestiuni pe el. Succes
!

- evo_vii
- Utilizator înregistrat
VTuning.RO are un nou aspect ... sper sa va placa 
Si, observand ca avem foarte multi vizitatori din alte tari, care intra ... si doar atat ... deoarece nu inteleg nimic, am hotarat sa mai deschidem un forum, in engleza ... VTuning.RO-English
Astept pareri ...
P.S. Inca se lucreaza la partea grafica a forumurilor + la un nou site !

Si, observand ca avem foarte multi vizitatori din alte tari, care intra ... si doar atat ... deoarece nu inteleg nimic, am hotarat sa mai deschidem un forum, in engleza ... VTuning.RO-English
Astept pareri ...
P.S. Inca se lucreaza la partea grafica a forumurilor + la un nou site !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat