Cum pot scapa de atacuri?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Cum pot scapa de atacuri?

Mesaj de thecrewstyle »

Salut,
De 3 zile am o problema cam mare. Cineva imi tot trimite requesturi pe domeniul meu. Sunt peste 50 de requesturi pe secunda cu IP-uri total diferite. Am primit un mail de firma de la care am hostul si domeniul cu login-urile(cu tot cu IP-uri) si mi se preciza ca domeniul va fi blocat o perioada pana vor detecta persoana care face probleme. Am dat un whois la acele IP-uri din lista si erau toate din tari diferite :|. Daca schimb hostul, degeaba, problema, e ca numele domeniului este vizat, nu hostul. Acum sunt plin de nervi, nu pot face nimic decat sa stau cu mainile in san si sa astept.
As avea si eu nevoie de niste sfaturi, pentru a ma proteja.
Multumesc :)
Comunitatea What's Funny
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Cum pot scapa de atacuri?

Mesaj de flowers »

thecrewstyle scrie:Salut,
De 3 zile am o problema cam mare. Cineva imi tot trimite requesturi pe domeniul meu. Sunt peste 50 de requesturi pe secunda cu IP-uri total diferite. Am primit un mail de firma de la care am hostul si domeniul cu login-urile(cu tot cu IP-uri) si mi se preciza ca domeniul va fi blocat o perioada pana vor detecta persoana care face probleme. Am dat un whois la acele IP-uri din lista si erau toate din tari diferite :|. Daca schimb hostul, degeaba, problema, e ca numele domeniului este vizat, nu hostul. Acum sunt plin de nervi, nu pot face nimic decat sa stau cu mainile in san si sa astept.
As avea si eu nevoie de niste sfaturi, pentru a ma proteja.
Multumesc :)
Instalazeaza CrackerTracker. De cand l-am pus aici a scazut f mult traficul, da reject la requesturi inutile.
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Dar functioneaza daca numele domeniului este vizat, ci nu hostul?
Momentan au gasit o solutie cei de la firma respectiva, doar ca se misca putin cam greu hostul.
Comunitatea What's Funny
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

thecrewstyle scrie:Dar functioneaza daca numele domeniului este vizat, ci nu hostul?
Momentan au gasit o solutie cei de la firma respectiva, doar ca se misca putin cam greu hostul.
Pai CT filtreaza ce vine la adresa site-ului tau.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”