add butoane

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Amorphous
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

add butoane

Mesaj de Amorphous »

salut! folosesc ultimul phpbb 3.0.0 ultima versiune mai exact, am o rugaminte catre cei care ma pot ajuta.. doresc sa fac pe forum link de download exact ca aici pe phpbb.ro .... buton de download si directionarea catre un forum ptr download uri .... .exista vreun addon carea face asta ? pe phpbbhacks nu am gasit, alte site uri nu prea stiu,

pentru o eventuala parere despre forum ,, linkul AICI
Amorphous
Utilizator înregistrat

Mesaj de Amorphous »

nu inteleg nimic .... de ce cand pun si eu o intrebare deja toata lumea nu mai stie nimic ??? nu este primul forum si cu siguranta nu va fi nici ultimul ..... chiar asa intrebarile mele sunt atat de complicate ???
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Knowledge Base ? este kb.php . Asa ceva doresti? Daca te refereai la altceva, nu ezita sa spui. Te rog frumos, pe viitor, evita dublu-posting.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Cred ca se refera la "paFileDB 3.1 Å 2002 PHP Arena", un mod pentru phpbb3 prin care sa poata descarca difeite lucruri.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Mesaj de VarcoAlex »

El se refera cred la altceva.La phpbb 3 sus unde e faq si toate cele sa mie inca ceva download si sa te redirectioneze acolo.As avea si eu nevoie de ajutor.Am MKPOrtal si vreau langa FAQ sa fie un text POrtal si sa ma redirectioneze la portal.Folosesc thema Fisubice
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”