Instalare mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Instalare mod

Mesaj de FaNkY »

Sunt incepator in 'instalarea forumurilor' , astazi am instalat primul meu forum pe un host , si am incercat sa instalez 2 moduri ( simple subforums si rank themes ) dar am stricat forumul si a trebuie sa il instalez din nou
Imi poate instala cineva care se pricepe aceste 2 moduri
Pana voi invata eu :((
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Instalare mod

Mesaj de flowers »

FaNkY scrie:Sunt incepator in 'instalarea forumurilor' , astazi am instalat primul meu forum pe un host , si am incercat sa instalez 2 moduri ( simple subforums si rank themes ) dar am stricat forumul si a trebuie sa il instalez din nou
Imi poate instala cineva care se pricepe aceste 2 moduri
Pana voi invata eu :((
Intai invata sa ti le instalezi singur si apoi ti le va instala cineva (adica tot tu). Ai destule tutoriale aici in Catalog articole, citeste si ce s-a scris in forum pana acum.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Intradevar, iti sugerez sa inveti sa instalezi singur MOD-urile. Nu ti-le v-a instala nimeni pe gratis, sau 'moca'. Ai o posibilitate, eu personal, nu o recomand, insa, s-ar putea sa te ajute probabil cu ceva, si anume, Instalarea unui MOD cu EasyMOD

---------

Inafara de asta, ti-as recomanda insistent, urmatoarea chestiune:

Instalarea unui MOD
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”