Problema cand pun un avatar sau semnatura

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Tzipi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tzipi »

pai nu inteleg ce trebuie sa fac? adica din ce mio zis flowers nu inteleg.... deci inca odata uni oameni pot sa isi puna avatare eu si cu inca niste oameni nu... (semnatura am rezolvat)
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Pune CHMOD pe fisierul: /images, resepectiv, /images/gallery, si /images/avatars. Verifica insa si din Panoul Administratorului, in Configurare generala, jos de tot aproape, o optiune, alege acolo, ca permiti avatare. ( Cele 3 optiuni ). Si alta problema poate cauza acest lucru, si anume, cazul in care, capacitatea imaginii ( size-ul ) este prea mare.
Tzipi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tzipi »

am facut la toate poseidon adica images,gallery si avatars si merge ms frumos si inca o intrebare de unde pot gasi un pachet cu simleuri mai multe... ?
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Ma bucur ca te-am putut ajuta, cu mare placere :D . Smile-uri ai putea sa gasesti pachete ( arhive, multe ), pe phpBBHacks Smilies (click aici). Succes :D !
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Atentie, se pune CHMOD 777 numai pe /images/avatars/upload/, acolo unde se incarca avatarele, pe restul directoarelor sa fie 755. Doar nu vreti sa va fie forumul spart, nu?
Tzipi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tzipi »

ok multumesc nu stiam :D
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”